Gojković: Uvreda Mileni Ivanović, uvreda je za sve žene

Ostavite komentar


  1. Ne znam kako ih nije sramota da tako vredjaju zenu, proslo je tek godinu dana od ubistva njenog muza, ubice jos nisu uhvacene, ko zna sa kakvim se sve problemima ona bori, umesto da je podrze u toj borbi da se otkriju ubice, oni umeju samo da napadaju i vredjaju, sram ih bilo.

    1. Da, a šta je sa poštovanjem prema Aleksandri Jerkov, Mariniki Tepić,.., one nisu žene ?!?

      1. Nemojte da mesamo babe i zabe. Njih niko nije prozivao po privatnoj osnovi i komentarisao njihove porodicne stvari na internetu.

    2. Rec „zasluga“ se nalazi u recniku. Potrazite njenu definiciju i sledeci put se izrazavajte precizno – ne radi se ovde o zaslugama vec je nedopustivo da se bilo ko na ovakav nacin vredja, a to sto je zena je potpuno irelevantno. I razmislite malo o konceptu „vredjanja muskaraca“ i koja je razlika izmedju zena i muskaraca i zbog cega smatrate da je nasilje dopusteno prema jednoj grupi gradjana a ne prema drugoj…

  2. Zene u Srbiji se svakodnevno susrecu sa uvredama, narocito od strane opozicije ali to samo pokazuje njihovo nevaspitanje.

  3. Ja sam mislila da je predsednica parlamenta na odmoru na nekoj dalekoj destinaciji. Jer, parlament je koji predsedava vec veoma dugo u dubokoj hibernaciji.

  4. U Srbiji definitivno mora malo da se poradi na negledanju u tudje dvoriste i na tome da se ne vredjaju, ne komentarisu i ne olajavaju tudje zene.

  5. Gojković:………“ovo je uvredа svim ženаmа u nаšoj zemlji“!?? Nije…..svim ženama….. trenutna predsednice Skupštine RS iz prostog razloga što nije dozvoljivo i krajnje je nesuvislo upoređivati i poistovećivati jednu osobu (bilo koju na ovom svetu) sa većinom ili u globalu. To jedno. Drugo, mi se, koliko mi je poznato kao i drugde u svetu, zalažemo i deklarišemo kao sredina u kojoj vlada rodna ravnopravnost pa bi, shodno tome, i u vezi vređanja ili bilo čega drugog morali biti potpuno ravnopravni i žene i muškarci. U čemu je onda poenta u potenciranju i naglašavanju vređanja žene (a)? Uvreda je uvreda i ona ne poznaje polove? Osim, recimo, radi dnevno-političkih (što bi trebao biti apsurd) razračunavanja i ubiranja nekakvih jevtinih i otrcanih poena. Predsednice Parlamenta budite dosledni i poštujte principe i rodno-ravnopravno reagujte bez ikakvog favorizovanja i to će biti onda prava stvar i imati valjani smisao.

  6. Nedopustivo je koristiti nesreću jedne udovice u političke svrhe. Neka ostave ženu na miru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.