Goran Ćirić: Maja Gojković treba da podnese neopozivu ostavku

*Motiv obesmišljavanja rada parlamenta postoji, ali opozicija nije ta koja to sprovodi, već vlast *Ne možete da očekujete kontrolu vlasti ako vam tri četvrtine parlamenta stojeći i aplauzom od deset minuta pozdravlja predsednika vlade
RAZGOVOR: Šef poslaničke grupe Demokratske stranke u Skupštini govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Sta ste vi radili dok ste bili vlast niste dali opoziciji ni pitanje da vam popstavi odma novcana kazna i udaljavanje sa sednice.

  2. maja gojković, rističević i martinović, na pravi način predstavljaju osionu i bahatu vlast a. vučića. nažalost , oni ništa drugo i neznaju, a ovom nespoisobnom režimu takvi i trebaju.

  3. Opozicija stalnim incidentima pokusava da onemoguci rad Parlamenta i izazove politikcu krizu u zemlji.

  4. Rastko: Oni su to brzo zaboravili , ali na njihovu žalost građani to nisu zaboravili.

  5. Sve ih treba proterati iz parlamenta, čim iskoči iz Poslovnika i pravila napolje iz skuptine, nema tolerisanja anarhije za opoziciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.