Grabar Kitarović: Ne spuštam se na nivo da komentarišem Vučićev govor

Ostavite komentar


  1. Ne razumem?! A, zašto bi Grabar Kitarović uopšte komentarisala govor Aleksandra Vučića, vezano za njegovu izjavu o Slobodanu Miloševiću?! Pa, zar nije najnormalnije, ako Hrvati, Franju Tudjmana smatraju „ocem nacije“, a svoje generale, koji su čini zločine, herojima, da i mi Srbi, o Miloševiću, ako nam već nije otac nacije , barem imamo pozitivno mišljenje?! Da li Hrvati očekuju da i mi Srbi slavimo „prepodobnog Franju“?! Ili možda neko ga od odrugih očeva, kojih ima u svakoj od ovih novih državolikih tvorevina?! Neverovatno zaista?! Ili sebe smatraju nadnacijama, ili nas Srbe retardircima?

      1. Tudjman je branio svoju zemlu avas milosevic i vucic ssmo izubu zemlju iniksds kodovo nije bilo srpsko vraticemo se do nisa to Dobro znaju svi i srbi

        1. Auh bre Deni?! Nešto si „teo“ ali ne znaš šta?! Hteo bi do Niša?! Može, poslaćemo te na lečenje u Toponicu a ako dolazite sa drfugačijim namerama, staviće,mo ti onu „crvenu jabuku“ u usta. Moj savet ti je da „nahraniš prasiće i ne diraš dugmiće“.

    1. @Mladen Mladenović*** Pozitivno mišljenje o „balkanskom kasapinu“,personi koja je u crno zavila SFRJ,njene građane,onom koji je isprovocirao bombardovanje sopstvene države zarad imidža mučenika…?! Ako je već na Kosovu ,šta je AV-u potrebno da pominje Hrvatsku ? Promašio temu ili je OPET krenuo u provokacije gde im mesto nije,a ni vreme !

  2. Ima li dana da se Vučić ne zakači za Hrvate? On je izgleda bolestan bez njih. Bolje mu je da ćuti i neispoljava komplekse niže vrednosti! Kolinda mu je opet dala šah-mat. Sad će opet da započne verbalne napade na Hrvate, ako ne on onda uigrani orkestar Dačić, Vulin, Linta i co. Sramota kako vode politiku! Nikada gorih političara ni diplomata zato i propadamo Evi već 3 decenije! !

  3. Mi u Srbiji treba da analiziramo Vucicev govor.Ja sam npr.shvatila da se Vucic lose izrazio o Milosevicu.“ Veliki lider sa dobrim namerama, bez osecaja za realnost.Kao da je rekao i put u pakao je cesto poplocan dobrim namerama.Priznao je da su Srbi ucestvovali u ratovima i branili Srbe u Krajini ,na Kosovu i gde god su ih branili tu vise Srba nema.To je kritika, a ne pohvala Miloseviceve politike i ne znam samo sto je uopste govorio da je Milosevic veliki lider kad je svakom sledecom recenicom pikazao pogubnost i stetnost Miloseviceve politike.,Kad se oslobodi socijalista i Dacoca ,tad ce se stvarno odreci definitivno Milosevica ,a dotle ostaju njegovi ambivalentnini i pomalo kontradiktorni stavovi o Milosevicu.

  4. Gospodjo Kitarević AV je taj čuveni govor najavljivao mesec dana.što znači da se vredno spremao. Nemojte tako da ga omalovažavate on je vama doneo cveće na onom mostu jako je fini pažljiv

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.