Građani hoće "čvrstu ruku"

Predstavljeno istraživanje Demostata o raspoloženju građana u Srbiji u Medija centru

Ostavite komentar


  1. Za ovaj narod i ne treba država. Treba da žive u plemenskoj zajednici sa poglavicom i vračem.

  2. Pa naravno da hoce, ovde cim malo olabavis odmah neko postane jako bogat, a siromastvo nabuja.

  3. Koje nebuloze, koja propaganda, da li je neko ovu "itraživačku" agenciju obavestio da je Gebels (čitam nešto ga spominju) mrtav i da je 21. vek ? Pazi ti, po "istraživanju" ovih "naučnika" u Srbiji u vrhu moćnih MMF i Svetska banka !
    Pre bih rekao da je neko naručio ovu procenu, nego što ima bilo kakve dodirne tačke sa istinom i stvarnošću !
    Da smo neka čvrsta država, prvo bi ih pitali "je li bre a ko vas finansira", pa onda sve ostalo ?!

  4. Kada vidim ko vodi egenciju pitam se za koje su s e novce prodali strancima, sada će svaki dan izlaziti sa njihovim "istraživanjima" koja su suštinski politički lajt motivi i pamfleti.

  5. Koliko sam razumeo trebalo bi tući i mučiti taj većinski narod što tako razmišlja da bi ih naveli na drugačije razmišljanje.Ako grešim neka me neko ispravi.

  6. Obzirom da je ova "cuvena gencija" osnovana 12.10.2016 vrlo su ekspeditivni. Za mesec dana oni su uspeli da odrade ovo istrazivanje. Sram te bilo Panovicu

  7. Ovde Aca, Aca Vucic: zar vam nije jasno da sam vam ja ““cvrsta ruka““ Posle mene je komesar Putin, zatim podkomesar Dodik???
    Serbijanski narode, pamet u glavu!!!

  8. Naslov je pogresna interpretacija rezultata istrazivanja. Narod hoce one koji rade i imaju rezultate.

  9. O dobri, autoritativni ljudi, podajte mi onda i vaše žene i preostale novce jer i njima treba čvrsta ruka, a vi već imate mene…

  10. Tu je i Ljiljana Nestorovic Drinjakovic koja se proslavila podmetanjem seksualnog skandala pokojnom Vuku Obradovicu koji je pocetkom prosle decenije u svom izvestaju razotkrio sve ono o cemu je kasnije pisala isto tako pokojna Verica Barac. Izgleda da su samo prljavci za visekratnu upotrebu u Stradiji. tako je od vrja vlade pa nanize.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.