SNS proglasio pobedu, Koalicija Za kraljevinu Srbiju objavila da je prešla cenzus

U Srbiji ponovljeni izbori na 234 biračka mesta

Ostavite komentar


      1. htd.dok ovako razmišljaš mnogo ti je blizi Kovin, od ovog zla što nas snadje–umesto n slovo d.

      2. Ne, htd.
        Mislim na spasiteljev igrokaz „Izbori“.

  1. Oće li bojkotaši i na ovim ponovljenim izborima,biti pokraĐeni.?

    1. Bojkot nije uspeo, jer to bio pokušaj da se iskoriste stalni apsitinenti kojih ima oko 40 posto.

      1. Imate zapisnike sa svih glasačkih mesra na sajtu RIKa. U Beogradu nije glasalo ni 30%. U Busijama, na 140 glasaca izadje 80 jer moraju.
        Na Retenziji, na jednom glasackom mestu izaslo oko 340 glasaca od malo manje od 1400 upisanih! Nije uspeo bojkot? Apstinenti?

        1. „borba za obnovu Kraljevine Srbije“!? Znači institucionalno rušenje Ustavnog uređenja države!? Znači rušimo Republiku u Skupštini Srbije! E, državo, j…m te!

          1. Gledam ove komentara I zaista sam tuzan koliko se komunjsrski potomci predstavljaju kao demokrate, a mrze nasu monarhiju do bola. Ali, treba ih razumeti i pronaci resenje kako da ublaze tu njihovu muku. Evo meni palo sad na pamet da uradimo nesto i za te komunisticke potomke, ne bi to bilo tesko napraviti. Na primer, napravimo u svakom gradu po jedan mural gde bi se prikazalo kako se drug Tito natrcio i onda ovi kad budu potreseni pominjanjem nase Kraljevine i nase monarhije da odu jednostavno do tog murala u da poljube Titovu gu*icu. Odmah bi im bilo lakse u dusi jer ipak mrznja razara dusu i stvara stres, a kad cmoknu Titovo d*pe odmah ce postati srecni i opusteni.

  2. verujem da ce opet sns dobiti glas naroda,jer kao i u prvom krugu narod je uocio ko je najvise uradio za srbiju u predhodnom periodu.

    1. Videli smo kako su “uradili“ – nagli skok obolelih od korone, smanjivanje broja umrlih i zarazenih, kradje na izborima, kupovina glasova i pored svih manipulacija i otimacina izaslo 48 %, od cega je 5 % nevazecih….

    2. PreThodnom. Nisi uocio da ne poznajes pravopis srpskog jezika.

  3. Evo ga, kreće guranje ortačkih patrljak stranaka u parlament posle driblanja EU zbog procenta i broja ‘opozicije’

    1. Da, za EU i zemlje članice, je nemoguća misija da imaju izlaznost na izborima od 50 posto.

  4. Ponovljeni izbodi radnim danom? To je da bi izlaznost običnih glasača bila što manja, a njihovi plaćenici će po zadatku obavezno glasati i tako će proći ona stranka koja njima odgovara. Oni i ovako imaju većinu tako da im ovo služi da bi stvorili privid demokratije.

    1. Šta je ovo BOJKOT SNS pa ovo je izašlo toliko 21.juna u poslednjih 5 minuta. Sreća je ipak imaćemo u 21 čas.predsednika da se obrati i zameni Oliveru Jovicevic, jedva čekamo?

  5. Danas je zadatak da se ubaci POKS u skupštinu zbog privatnih dilova predsednika SNS i POKSa DSS je stariji od obe stranke i nema mesta trgovini. Dakle, proverite koliko je Metla pokradena u korist POKSa na lokalu, usput nisu im dali čuvare na kutijama danas, DSSu ,koji im pripadaju po zakonu. Toliko o tome, jedan sam od jutros vraćenih kontrolora. Usput CILJ BOJKOTA su sledeći izbori kada niko od opozicije neće mći po osnovu ućešća u Parlamentu da ima obavezne članove RIKA i biračkih odbora. Ti izbori su bitni jer do tada će građani progutati i promenu Ustava i Kosovo i siromaštvo,a na izborima će birati NJEGA i NJEGOVO preduzeće. Zato mu je BOJKOT zaista najbolja ideja koju mu je sproveo deo vrlo ogatih opozicionih lidera koji nemaju zabrinjavajuću infrastrukturu stranačku kojoj bi morali polagati račun. BOJKOT je odlično pokrio i onih 3 miliona građana koji NIKADA ne izlaze na izbore. Tako da , je miljenik Evrope i Amerike zaista dobar učenik, ali i najskuplje plaćen izvršilac. Napred Srbijo, eutanazirana.

  6. Koalcija za kraljevinu izgleda da zna rezultate pre od ostalih. Sacekajmo da se objave rezultati pa ce se detaljno znati kako je koja stranka prosla i da li je eventualno presla cenzus.

    1. Pa poenta je da svako za svoju stranku mimo RIKa i sl.objavi koliko mu fotelja treba kao kod Šojića i za koliko je preripio celziusa, a sve prema potrebama

    2. A za kog kralja se zalazu?
      Mozda ce se oAVj proglasiti za kralja, pa da malo poguraju?

    3. A zašto bi čekali? Rezultati su se znali pre tri dana, odlučeno je da POKS pređe cenzus i glumi opoziciju.

  7. Idi molim te, sad znaci imamo 4 ekstremno desno orijentisane partije u skupstini (sve cetiri trapavo maskirane u nesto drugo naravno). I pozicija i „opozicija“ su hardcore nacosi… srecno bilo ko je morao da ostane u tom bednom izgovoru za zemlju.

  8. Meni je najzanimljivije (zapravo najbesmislenije) da se objavljuju nekakvi procenti osvojenih glasova, a da niko ne zna kolika je izlaznost na ovim „izborima“. Pa u odnosu na koji broj računate te procente, aman!!?

    1. I ja to danima pisem a „Danas“ ponekad objavi ono sto se za proteklih 30 godina nije dogodilo ni na jednim izborima do sada: da RIK (pustite me toga sta ima na njihovom sajtu!) ne objavi NISTA o prvom izbornom krugu onako kako se to zakonski objavljuje. Situacija se i sada ponavlja. Sra, RIK je onaj sto ce veceras u 21h na rts 1 u emisiji „Upitnik“ da cita rezultate?! I mi pricamo ovde o postojanju drzave,institucija i uopste drustva?!!

    1. Molim te, obrati mu se na engleskom da bi te taj tvoj kralj razumeo.

    2. @Naxis605***Tako je! Kraljevina Srbija u granicama iz 1882.-1912.god.!

  9. Ušli i Vučićevi monarhisti…hahaha, e sad smo Severna Koreja, nismo više Džamahirija

  10. „Za samo tri godine, uspeli smo da izrastemo u četvrtu političku snagu u Srbiji i to je ogroman uspeh.“
    Ovo samo potvrdjuje u kom je Srbija bedaku. Cetvrta stranka u Srbiji uspela da osvoji 3,1% glasova … i to pri izlaznosti manjoj od 50%. Uzas.

  11. Ha ha ha ha komentar, konacno da i Vuciceva tzv monarhisticka „iskonstruisana stranka“ ne „stranka“ vec skalamerija je „preskocila“ cenzus ( cejlzus ), ma dajte bre bar malo zdravog razuma ili mislite naprdnjaci da su svi ili vecina poput vas, kompletni moroni. A mozda je u pitanju „skalamerija“ koja je samokrunisanom naprdnackom „fireru“ potrebna da u Skupstini Srbije „podnese“ toboze inicijativu da se ozvanici Srbija u Monarhiju odnosno Kraljevinu Srbiju sa Aleksandrom A.V./A.V. Vucicem kao kraljem i naslednom dinastijom Vucic. Sto da ne pored njega licno ( ima glavu za „krunu“ kao skrojenu ) tu su „nejaki dete princ“ Danilo kao najstariji naslednik dinastije, pa Milica princeza, pa Vukan „nejaki“ princ, pa Andrej Vucic kao knez ( knez od „Jovanjice“ ) samo gde se dade tzv „kraljica“ ili ih ima vise pa se ne zna koja je prava i na cijoj glavi bi trebalo da „zasija dijadema ili kruna“. . . bas nezgodna pitanja su u opticaju, narode srpski „obezglavljeni“ i koronavirusom „obogaceni“. I da ovi tzv „monarhisti“ ( moronisti ) u buduce uz poklic „Bez Kralja ne valja“ uzvikuju poput Marka Djurica ( vojvode sa Prokletija ) . . . „Bez Aleka nista ne valja“!

  12. Jadno i bedno stanje u drustvu , los standard ljudi , sve je to dokaz losih vlasti zadnjih 30 godina .cemu s eradovati , licnom uspehu , ,da ali ko se bavi javnim funkcijama , mora imati i odgovornost za stanje u drustvu .Namestanje izbora , kupovina glasova , to je dno dna .Ako toga ima kod nas mi smo u rangu africke zajednice a ne evropske civilizacije .Ko to radi (ucesnici i organozatori)treba im zabraniti 30 godina da na bilo koji nacin ucestvuju u javnim aktivnostima, oduzeti pravo glasanja i da budu birani .
    Srbi dok ovo ne prihvate , bolje biti nece.

  13. Šta je sa Novim Beogradom?
    Šta se tu kuva?Kako je moguće da još uvek nisu izbrojani glasovi?

  14. BEOGRAD: Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je da je ta stranka ubedljivo pobedila na ponovljenom glasanju.
    PODGORICA – Najmanje sedam policajaca tuklo je 13. maja u Pljevljima nogama, rukama i pendrecima 21-godišnjeg O.M. iako on nije pružao nikakav otpor

  15. Ajde da se manemo malo izbora. Stvar je bila gotova pre nego što je i počela. Meni para uši dodvoravanje i ulizivanje ortodoksnog predstavnika srpske političke desnice pominjanjem Sandžaka, žiteljima muslimanske veroispovesti koji žive u administrativnoj oblasti Raška.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.