Građanska Vojvodina o napadu na pekaru: Zaustaviti eskalaciju sukoba

Ostavite komentar


    1. A zar nije sin vlasnika pekare pokazivao dvoglavog orla i pozivao na nezavisno Kosovo i veliku Albaniju????? E sad ja pitam Amerikance;pošto mi demokratiju smo dili iz Amerike,i čekali smo hiljadama godina da nas Amerikanci civilizuju,pa moje pitanje glasi;šta bi se desilo nekome ko bi recimo se zalagao za nezavisnost Teksasa ili Arizone ili bilo koje američke države?

  1. Nisu ekstremisti i nisu manjina. To smo mi, vecinski, i to je nasa buducnost. Mnogi bi im se pridruzili, samo su bili lenji da izadju, inace se sa tim slazu. Manjina ste vi koji verujete da vecina ne misli tako . Misli i mislice, trajno smo otrovani, uslo nam je u DNK. Nema protivotrova, barem ja ne znam sta je. Osim, mozda, jednog gradjanskog rata – Srbi protiv Srba – uz uslov da pobednik zatre pobedjene, do poslednjeg i unisti svaki trag njihovog postojanja…

  2. Mi smo vec pristali na takav sled dogadjaja. Nas predsednik govori jezikom ostrascenog adolescenta, navijaca na fudbalskoj utakmici, a posto je ovo jednopartiska diktatura, naravno da svi mediji, i televizije sa nacionalnom frrekvencom to podrzavaju. Uskoro sledi linc ne samo Roma, vec i Srba koji se usude da kazu da misle drugacije. Ali, svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje.

  3. Pridruzujem se osudi ovog cina i ljudi koji su ga izveli. Sramota me je na danasnji dan .

  4. Ako je taj sa prikazanim albanskim orlom na svom profilu počinio krivično delo zašto ga država ne sankcioniše već gomila uzima sebi za pravo da presuđuje?Osim toga,možda se i ne radi o albanskom dvoglavom orlu već srpskom koji se nalazi u grbu Srbije?!

    1. Ma nije valjda?! Da ne znam da se iza ovog „gastarbajterskog“ pseudonima ne krije „Šićko“, koji je dobro savladao srpski jezik, pomislio bih da ste neki naivko, koji je slučajno zalutao na ove prostore. Elem, da je država, kojim slučajem, procesuirala ovog aarnautskog „bizMismena“, bez koga Srbija ne bi umela da umesi hleba, Vi biste se javili u svom već dobro poznatom potuljenom stilu optužujući državu za gušenje slobode i ljudskih prava Albanaca. „Gomila“ još nije preuzela pravo da presudi ovim ljudima već pokušava da skrene pažnju da u nedrima Srbije više ne treba gajiti zmiju, već je treba „ubiti“ u samom začetku. Ako Albanci pokazuju srpskog dvoglavog orla, koji se nalazi na grbu Srbije, zašto se boje da tu „ljubav“ prema Srbiji, pokažu i u Srbiji? Možda i pevaju „Bože pravde“ samo se to na ovoj slici „ne čuje“, zar ne? Tpično shvatanje za narod, koji je u stanju da zbog „Dobar dan“ napadne i ubije dete na ulici.

  5. DUH iz konzerve je stalno prisutan i OTVARA se stalno po potrebi! Nacin upravljanja zivotima na Balkanu.

  6. Ubačene grupe sa ljudima preko Drine u tkzv.“osmoj ofanzivi“ za poboljšanje glasačke mašine u Vojvodini,koja je gradjanska,a ne seljačka,pošto je još u 19 veku,kada je otvarao osnovne škole po Srbiji knez Miloš nabavljao nastavno osoblje iz Vojvodine!

  7. Kada se dvoje dece posvađa , roditelj prvo utvrđuje KO JE ZAPOČEO SVAĐU. Napad na naše sugrađane, kojima niko nije pružio podršku u trenutku kad su se našli na meti ekstremista, započeli su ekstremisti koji su prvi došli pred pekaru i natakli praseću glavu na antenu automobila poštenog pekara.
    Ukoliko se ne izborimo za demonkratske institucije, vladavinu strave i umobolne medije, to će značiti da pristajemo na to da našim životima upravljaju oni koji ovo društvo dele na nepodobne i jadnike, oni koji podržavaju institucije, oni koji ne priznaju poludelu vlast, oni koji ruše slobodne medije i prete profiterskim novinarima, oni koji ne prihvataju dugačije drvljenje“, poručila je Brđanska Vojvodina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.