Gradska izborna komisija poništila listu SNS u Šapcu

Lista bez Vučićeve saglasnosti

Ostavite komentar


    1. O, da, to je obavezno po zakonu o izborima. Kada se Luka Maksimović kandidovao za predsedničke izbore 2017. godine pod pseudonimom Ljubiša Preletačević Beli, onda je RIK tražila ovlašćenje da može da koristi to ime. To je ispala zgoda, jer je LjP izmišljeno ime,

  1. Smesnoo mogu da sabotiraju koliko hoceju zna se ko je najbolji koga podrzavaju gradjani . SNSSS DO POBEDE . AV

    1. A da vi pre pobede povedete racuna o ovom narodu,da se corona ne siri,da se uozbiljite.Vas sam interesuje pobeda na izborima.Idioti.

    2. Da li si ti normalna? Postoje zakoni i SNS iz Sapca nije predao PO ZAKONU potrebnu dokumentaciju pa, prema zakonu je i odbijena lista. Devojka koja je pokusala da podmetne taj papir je nacinila krivicno delo. Po zakonu bi trebal oda odgovara, a, takodje, posto je priznala da je naterana, trebalo bi da odgovara i podstrekac. Problem je to sto mislite da, ukoliko ste na vlasti je dovoljan razlog da ne radite po zakonu. Jednog dana ce sve da dodje na naplatu.

  2. kada će gospođa koja je krivotvorila potpis predsednika biti uhapešna i poslana na suđenje ?

      1. Da li su noge staklene ili ne, nemam pojma. Znam samo da u glavi imaju nekoliko dinara i podrigušu.

  3. Ziv nisam za ovu Bojanu Curovic. Ali dobro, ko sa Alekom tikve sadi, sa Jutkom ih bere.

    1. ali ce vas zato rasturiti na vasim izborima… u sapcu vlada prava s=diktatura, na lokalnim medijima se ne moze videti ni predsednik ni premijer ni sns kao najjaca stranka… srusicemo tu diktaturu nece ni dugmici da ostanu od vas…

  4. Realno nikoga ne interesuje više Šabac. Glasati neću, a nadam se ubedljivoj pobedi SNS-a. Izdajnike, a posebno one kojima je lični interes na prvom mestu svako normalan ne podržava. A valjalo bi da prestanu da se brukaju na SNS-ovski način. Loša su kopija.

  5. SNS svuda i na svakom mestu demonstriraju lopovluk, korumpiranost, bahatost, neznanje, agresivnost, nekulturu, nesavesnost… Bravo za Sapcane!

    1. Da, to je demokratija. Ispoštovati zakon. Ni manje ni više. Pitati sugrađane jel se slažu da ih obnova gradskog trga košta 400.000 € jer toliko imaju, a ne popravljati trg sa šatro granit kockama koje su u stvari od betona. Pa još to naplatiti 8 miliona evra. A košta 20 puta manje. A i trg je manji nego šabački 5 puta. To je vidiš lopovluk koji tvoji iz SNS sprovode svuda i na svakom mestu. Itd

  6. Skandalozno ponasanje komisije. Podrsku naroda SNS ima i ne sumnjam da ce se izboriti s ovom nepravdom.

  7. zadna ova zemlja ako ovi fasisti ponovo zajasu …. nadam se da nikada nece..

  8. Bas u Sabcu da su pronadjene nepravilnost,jos jedan sramotan potez opozicije.

    1. Molim moderatore da nepismene komentare ne objavljuju. Uvedite molim vas to pravilo, to bi bio najbolji nacin da se eliminisu gluposti sns botova. Oni jednostavno nisu u stanju nista gramaticki ispravno da napisu.

    2. Mene je sramota ovih botova i ne vidim smisla boriti se protiv srpskih vetrenjača jer izgleda stvarno nije problem u Vladaocu koliko je u Poslušniku i Preletaču koji će ostati i kad Vladaoca zamenimo drugim.
      Titoizam nam je izgleda ušao u gene.

  9. Bravo, Šapčani, samo hrabro ! Jedan Nišlija vam drži palce.

  10. Ne treba „dramiti“. Svi participijenti i sve pol.partije imaju 48 sati da isprave „nepravilnosti“ pri predaji izb.lista.

  11. U Srbiji ima 79 osoba sa imenom Aleksandar Vucic. Ako se neka izborna lista nazove „Srbija prvo- Donald Tramp“ to je elementarno ljudsko pravo koje ne moze da se uslovljava saglasnoscu americkog predsednika jer pojedinaca sa istim imenom ima na hiljade… Prema tome komisija nije upucena u demokratske EU standarde.

  12. Kada bi se proverila dokumentacijaa i u ostalim opštinskim i gradskim izbornim komisijama utvrdilo bi se da takvog papira nigde nema.
    Bravo za komisiju koja sprovodi zakon.

  13. Pa, gospodo notari ako poštujete pravne odluke, a to bi morali, budući vam je to i zanimanje, onda pročitajte Rešenje Upravnog suda, naravno ne preskačite deo koji vas izravno optužuje da ste se stavili u službu oligarhije i diktature. Ako ste slučajno završili pravni fakultet, posle ovog skandala bi morali ponovno na studije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.