Gradska vlast u Nišu izbegava javnu debatu o aerodromu

* Nikakav odgovor pozvanih političara nije nam stigao i sumnjam da će oni pozitivno odgovoriti na ovu vrstu sučeljavanja argumenata - kaže za Danas Miloš Bošković, član Inicijative „Ne damo niški aerodrom“
Poziv na televizijsku raspravu lokalni SNS ne prihvata

Ostavite komentar


  1. Realno,zasto i bi.? To je verovatnu u procesu zasto zamajavati s tim,kad ce se znati sta ce biti kad se to resi.

  2. Realno,zasto i bi.? To je verovatnu u procesu zasto zamajavati s tim,kad ce se znati sta ce biti kad se to resi.

  3. Srpska tehnologija demagogije i razvodnjavanja,u medjuvremenu nesto-izgubimo…Geacki nojevi to rade na svim socijalnim nivoima,od stambenih zgrada do gorucih nacionalnih pitanja…Vazno je da TV pumpa nacionalni ego,a bome i stampa,portali…Mrak je oslobodjen…!!

  4. Pošto u Vojvodini nema komercijalnog aerodroma, predlažem da se umjesto niškog modernizuje vojni aerodrom u Somboru ili sportski u Čeneju. A Nišlije neka uživaju. Treba im to dozvoliti.

    1. Znaš li šta predlažeš? Niko vama ne brani da ulažete u vaš aerodrom kao što smo mi, naši roditelji i njihovi roditelji ulagali u naš aerodrom. Samodoprinos, gradski i pokrajinski budžet, projekti i eto vama vašeg aerodroma…nama vaše pare ne trebaju, ne tražimo ih, pa se ne nudite da republika ulaže u vaš AERODRUM, aerodrom Knstantin Veliki je napokon postao samoodrživ, zato i žele da ga otmu.

      1. @nišlijka —— Pa to sam i napisao. Što dramite. Eto vam „vaš“ aerodrom, a država mora imati alternativu Beogradu. U čemu je vaš problem?

        1. Gari, ne pitamo mi Nišlije nikog za dozvolu. Sami smo gradili INI, sami ćemo ga i razvijati.

  5. Šta je u procesu? Kakvom procesu? Da bi kompletna imovina, setrifikati i licence aerodroma Konstantin Veliki bili preneti republici odbornici grada Niša bi morali da izglasaju takvu odluku i da sa tim žive svakodnevno, da se susreću sa kolegama, susedima i rodbinom i pokušaju da se operu, a znaju da ne mogu, jer priča koju pričaju Bulatović i Mihajlovićka nema utemeljenje u dokumentima. Pošto postoje odgovorni ljudi među odbornicima vladina inicijativa o preuzimanju aerodroma visi u vazduhu. Zbog toga se i ne zakazuje sednica skupštine grada. Što se Inicijative za odbranu aerodroma i grada od neodgovornih gradskih i republičkih političara tiče, Milovanović iz SNSa zna da ona predstavlja nišlije, apolitične, članove opozicionih stranaka, ali i većinu članova pozicionih stranaka i otuda i ovakvo zatišje. Da članovi SNSa smatraju da su Vučić i Mihajlovićka opravni da oforme tim koji bi dobro upravljao niškim aerodromom do sada bi vlasnička prava, imovina i licence bile prenete Beogradu. Jasno je niškim SNSovcima da su to dvoje na čamcu koji se puni vodom i neće da sede uz njih, navukli su pojas za spasavanje, samo čekaju pogodan trenutak da ovima iz Beograda mahnu i požele im da što bezbolnije podnesu gubitak vlasti.

  6. A zasto ne smete da pisnete o sveroditeljskom protestu u Bg 19.05.2018. i litiji?

  7. Koja glupost vezana za aerodrom u Nisu, svi se nesto prepucavaju, opozicija hoce da zaradi neki poen, vlast se brani, a niko ne zna da je taj aerodrom drzani i ovako i onako, nego, spinovnja klasicna.

    1. Aerodrom je napravljen parama građana Niša i u vlasništvu je grada Niša. Ništa tu nije državno. Sva dokumentacija se može naći na netu.

  8. Gradski odbornici treba da budu izabrani direktno od građana a ne da ih imenuju stranke, tako da budu nezavisni od centrale. Da rade u interesu grada u kojem izabrani.
    Ovima treba izglasati nepoverenje, poništiti sve odluke koje unazad gidinama potpusivali na štetu grada, ustanoviti odgovornost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.