Gradski odbor SSP Vranja osudio incident sa paljenjem automobila dirtektoru Parking servisa 1Foto: SSP Vranje

„Najoštrije osudjujemo nastavak varvarskog, dviljačkog i ne civilizacijskog ponašanja koju ugrožavaju bezbednost građana“, navodi se u današnjem saopštenju GO Stranke slobode i pravde u Vranju povodom incidenta u kome su zapaljeni automobiliu direktora JP Parking servis Dejana Manića, funkcionera Jedinstvene Srbije.

U saopštenju se traži da „nadležne institucije pod hitno pronadju počinioce ovog varvarskog čina i kazne ih u skladu sa važečim zakonskim propisima države Srbije“.

SSP u saopštenju dostavljenom dopisništvu Danasa, traži i da se „nadležne institucije pozabave i time, kako direktor jednog javnog preduzeća u Vranju u svom posedu ima tri luksuzna automobila“.

„Krajnje je vreme da mir i spokojstvo vratimo svim gradjanima Vranja i Srbije“, zaključuje u svom saopštenju GO SSP Vranja.

U noći između četvrtka i petka još uvek nepoznati počinioci u dvorištu porodične kuće Dejana Manića, zapalili su dva automobila, na kojima je pričinjena velika materijalna šteta, a opasnost je pretila da izazvani požar zahvati i porodičnu kuću funkcionera Jedinstvene Srbije (JS).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari