Grbović o pisanju Objektiva o Jugoviću: Pokazna vežba za one koji misle drugačije 1foto FoNet Marija Djoković

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović okačio je na Tviter tekst iz tabloida Objektiv o poslaniku SNS Bratislavu Jugoviću ukazavši to kao primer „pokazne vežbe“ za svakog ko se usudi da misli drugačije.

Jugović je pre nekoliko dana na televiziji „Happy“ stao je u odbranu inspektora Slobodana Milenkovića, poznatijeg kao Mali Senta, koji je prethodnih dana na udaru javnosti povodom predloga o njegovom premeštanju sa mesta načelnika Odeljenja za borbu protiv droga na drugo odeljenje.

Jugović je rekao da ga brine sudbina policajca Milenkovića, te pohvalio njegov rad.

„Bratislav Jugović je poslanik Srpske napredne stranke koji se usudio da kaže da je zabrinut za bezbednost inspektora Slobodana Milenkovića koji je učestvovao u razotkrivanju afere Jovanjica. Pokazna vežba kako će proći svako po se usudi da misli, a kamoli kaže nešto drugačije“, napisao je Grbović na Tviteru.

List Objektiv je danas kao glavnu priču na naslovnoj strani štampanog izdanja objavio da je Bratislav Jugović 2005. godine, dok je volontirao u jednom vrtiću u Čačku, nokautirao vaspitačicu, a decu na spavanju polivao hladnom vodom.

Prethodno Jugović je izjavio da „jednog dana, kad Aleksandar Vučić ne bude na vlasti, sasvim je sigurno da u njegovoj blizini neće biti Aleksandra Papića (sublasnik lista Objektiv), ali će uz Aleksandra Vučića uvek biti Nebojša Stefanović, ma koliko se razni Papići trudili da taj odnos pokvare“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari