Grčki mediji: „Antonov“ dvaput „misteriozno“ sletao na Krit u prethodnih mesec dana

Ambasador Grčke uložio demarš Srbiji zbog palog aviona

Ostavite komentar


  1. Pazi ovo, „misteriozno“ sleteo na Krit!? Mora da je to leteći tanjir, a ne stari Antonov! A Radić kaže, prevozio je mine! Ko mu je šapnuo? Onaj insajder iz Krušika? I šta ako su mine? Je li to bio šverc ili legalna prodaja? Za glupake je važno da se muti, lupa, diže tenzija! Je li tako, administratori?

  2. Dali je moguce da u danasnje vreme toliki avion nestane i niko ne zna gde leti i odakle? Postojili li gps jos uvek?

  3. An12 ima taj uredjaj na svakom motoru ,ako poraste temeperatura smanji dotok goriva mašina gubi snagu.Pored automatske PPzaštite,sitem se može aktivirati i ručno.Najverovatnije da je pukla komora sagorevanja i plamen se raširio,to su mašine stare 50-60 godina-na kojima lete bivši vojni letači,mehaničari,specisti,radiotelegrafisti,navigatori ,vlasnici to osiguraju i ne daju mnogo novca na održavanje-profit je svetinja,posadi plavo nebo i večni mir.

  4. pa, pošto se ne zna, možda završava i u ruskim rukama?! Manja gnjavaža nego voziti na Bliski istok.

  5. Tolike misterije a na kraju nista. A to sto se NATOvo oruzje preprodaje pitajte NATO I Ukrajinu. Danas Svaki dan objavljuje Sve gluplje tekstove. Jadni ste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.