Grenel: Cilj sporazuma u Beloj kući uklanjanje uticaja Rusije

Ostavite komentar


    1. Ovi naši iz režima ne tumače potpisano na ovakav način! Evo npr. savetnica za medije upravo danas na jednoj od njihovih televizija. Kao da nisu bili na istom sastanku sa Grenelom. Neko očito laže.

  1. Rusija ima potpisan spirazum sa Trampom, ako CIA, FBI i Ministarstvo pravde USA ne lažu.

  2. Naravno. To i jeste cilj Amerikanci i EU žele da okruže pa okupiraju Rusiju a ona i Kina jedine štite priznanje Kosova kao nezavisne države. To u isto vreme znači i ulazak Srbije u NATO ali ne i EU. Bićemo opet kao u doba Turaka VAZALNA DRŽAVA NATO PAKTA. FoNet za nas a mi vas „kuražimo“ od pozadi. Neki ćete da izginete a neki ćemo da se vratimo zdravi da kupimo kajmak“

    1. Па, је л’ боље бити „вазална држава“ Европе, ил’ вазална држава Азије, Деда?! Инокосни свакако бити нећемо…

  3. jadna i bedna je srbija kojoj su znacajniji interesi sad nego rusije. pa nije nas rusija bombardovala jadnici.

    1. Не, они су нас гурнули под бомбе…

    2. Nisu nas Rusi bombardovali, nisu, ali se još češemo tamo gde nas ne svrbi od toga što su nas branili. Amerikanci bar vode računa o svojim saveznicima, pogotovo ako su na geopolitičkim mestima koja odgovaraju Amerikancima. Da smo bili pametni, sad bi imali Veliku Srbiju sa izlazom na more, i to od Drača do Istre, ali mi smo Srbi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.