Grenel: Odložen sastanak predstavnika Srbije i Kosova u Beloj kući

Ostavite komentar


    1. @Mirko*** Onog Kosova čiji glavni grad,Prištinu,godinama nije posetio nijedan srpski predsednik.Kriminalac ili ubica nije niko dok to ne dokaže, presudi neki sud.A vi ako imate imate neke podatke o kosovskim kriminalcima ili ubicama dostavite Haškom tužilaštvu.

      1. Ima toga dovoljno samo treba neko ko sme da sudi bilo kome sem Srbima i da ne dojavi za svedoke. Kako je to izgledalo do sada ?

  1. Nase cvece nece ici da sa kriminalcima razgovara i dogovara,. kako kazes gospodine Marko. Mi smo masovne grobnice Kosovara po kasarnama Nisa Raske itd redovno prijavili i popisali cak i hladnjace sa lesevima izvadili iz jezera , jos nam ostalo da eskumiramo par masovni grobnica kao kamenolomi u Raskoj i oko Medvedje i Sijerinske banje. Mi hocemo i da vratimo ukradene traktore i poljo mehanizaciju i nesto automobila oko 19,000 . U pravu je nas Presednik a u ratu ratni ministar propagande . mi za nista nismo krivi , jel da smo krivi nebi 5000 Albanaca u Pristini glasalo za Vucica jel tamo u Pristini Srba ima samo 7 .koji zive a ostali primaju od nepriznate Kosovske vlade svakog meseca al zive u Srbiji jel su stanove i kuce odavno prodali pre ovog veka.

    1. @Milutin Cora

      Kako spinujes, svaka ti cast.

    1. Nisu Ameri amateri. Ovo je zločinačka Bajden Klinton tvorevina pokusala da stavi Trampu klipove pod tockove.

    1. Driblaju ih Klintonovi i Bajden koji su ovo namestili. Em ih driblaju, em uzimaju pare od rudnog bogatstva, em im otkazuju sastanke.

    2. Prvo je bilo reci o susretu sa Trampom i pregovorima sa Tacijem, pa onda Hoti.
      Onda nije vise Tramp, vec neko drugi, pa nema ni Albanaca
      Jedino ovaj nas k’o zapeta puška, ceka da ga neko primi da se pohvali.
      Ali..

  2. Znam da oni kojima treba ovo čitaju. Pa zato predlažem Grenel da sledeći put prvo skoči pa kaže: „Hop!“…
    Da samo javi i da pregovarači imaju vremena da se presvuču i ulete u najbrži avion do Vašingtona i da se ne vraćaju dok ne potpišu dogovor – kao u Dejtonu.
    Inače, ne bi me začudilo da se i korona virus stavila u službu kočičara konačnog rešenja kosmetskog Gordijevog čvora.
    Znate. Legenda kaže mnogi su pokušavajući da razmrse Gordijev čvor izginuli jedino je Aleksandar Makedonski našao rešenje i presekao ga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.