Grošelj: Prošla su vremena kada je floskula o proširenju bila dovoljna, EU i Zapad da promene politiku prema Srbiji

Ostavite komentar


  1. Majstore, najbolje je da nas opet bombardujete. Sta vas kosta, malo oruzja, koje ionako zastareva i moralo bi da se baci. Bolje da se izruci na Srbiju da ima neka vajda za vas. Zaigrace mecka i na vasim vratima, mozda ne brzo, ali kad-tad sigurno.

  2. Padu popularnosti EU u velikoj meri doprinose i razni „groselji“ i njihova licemerna politika duplih standarda kao i koriscenje EU institucija kako bi razni „groselji“ i interesne grupe ciji su deo ostvarile odredjene inteterese. Misliti da se „groselji“ zaista brinu za demokratiju u Srbiji je naivno, sto naravno ne amnestira Vucica i ekipu i to sta rade od Srbije.

  3. Milosave,to sa bombardovanjem više ne pali. Vučko ti svakog dana puca u nogu, a ti mu se zahvaljuješ. Kad ti radi to što ti svakodnevno spušta, daje ti dve cuclu da biraš: jal bombardovanje, jal Kosovo. A ti cuclaš li cuclaš…

  4. Da li ce slovenacki zlocinci koji su zverski ubijali mlade nenaoruzane vojnike regularne jna konacno biti osudjeni u okviru postovanja evropskih vrednosti?

Ostavite komentar


Politika

Odbačena opoziciona lista koalicije „Jagodina zaslužuje bolje“ 10

Odbačena opoziciona lista koalicije „Jagodina zaslužuje bolje“

Izborna komisija grada Jagodine donhela je rešenje o odbacivanju liste Maja Radojičič - Miroslav Miki Aleksić - Narodni pokret Srbije - dr Zoran Lutovac - Demokratska stranka "Jagodina zaslužuje bolje" (Jagodina protiv nasilja, Boris Tadić - Socijaldemkiratska stranka, Pavle Grbović - Pokret slobodnih građana, Ekološki ustanak - Ćuta, Pravo na izbor).

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.