Grubješić: Teoretski moguć ulazak u EU 2025. godine

Ostavite komentar


  1. Poštovana, je zamajavajte narod teoretskim izjavama o mogućnosti „ulaska u EU 2025 godine“ U kuloarima EU-ja se takvim izjavama doslovno rečju i delom podsmevaju! Osim tog, svima je poznato, da jednu takvu odluku moraju sadašnje iliti tad postojeće članice EU-ja u svojim pralametima (svakom pojedinačno podtvditi!). Mislite li da će Hrvatska to uraditi!? Slovenija isto tako!? Ljuto se varate! Što se pogotovo Hrvatske tiče, to Srbija dobiti neće ni za kako oni kažu „tisuću ljeta“

  2. „Za ovih deset godina uspeli smo da se pomerimo, da postanemo zemlja kandidat, 2014. smo otpočeli pregovore i uspeli da budemo stabilno na evropskom putu“. Pa valjda nije svejedno kojom se brzinom krećete ka nekom cilju, pogotovo kad je cilj daleko? Zašto se ne otvara više poglavlja? Uporedite tempo otvaranja poglavlja nekih drugih, ranijih kandidata, pogledajte dokle je stigla Crna Gora SADA! Je li za sve to kriva baš uvek EU, ili Srbija ide unazad? Kako može ovakvo pravosuđe da bude evropsko?

  3. Stvarno me interesuje čime vas je ova Dinkićeva koleginica , koja je inače (kao što i sami znate) beznačajna ličnost u srpskoj politici, zadužila da trošite (traćite) prostor na njene „visokoumne“ izjave . Stvarno u zadnje vreme ste pogubili sve kriterijume.

  4. I onda dođe francuska ministarka za evropske poslove i kaže nam kao prijatelj da od prijema u EU nema ništa.
    Ja ipak njoj više verujem nego ovim našim političarima koji uzimaju lovu na pitanju EU, a i sami znaju da od toga nema ništa, ali plaćenu funkciju ne napuštaju već nam sole pamet – 2025.

  5. Teorija je jedno a praksa to jest život nešto drugo.Ovo licitiranje i navijanje da se ide putem koji vodi u sasvim pogrešnom pravcu je ne primereno.A da ste ljubitelji života a ne teorije otišli bi u naprimer Hrvatsku čiji je narod sličan našem i videli šta su dobili a šta izgubili ulaskom tamo.Ono malo što ponekad gledam dogadjaje iz njihove skupštine prilično jasno pokazuje da je tas sa gubicima mnogo mnogo ispod ovog drugog.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.