Guberinić: Ministarka Mihajlović vrši pritiske na tužilaštvo da vode hajku protiv CarGo

Ostavite komentar


  1. Mislim da je krajnje vreme da se izmeni zakon i poslovanje ovakvih kompanija učini legalnim. Država mora da vodi računa o interesima građana a ne određenih interesnih grupa . Ograničavanjeima i veštačkim pravljenjem monopola za taksiste, ionako loš gradski prevoz se još više pogoršava. Već duže vreme je jako teško dobiti taksi u bilo koje doba dana, a kad je iole veća gužva ili kad je loše vreme to je nemoguća misija. Nema nikakvog razloga da se građani maltretiraju i da im se ne dozvoljava da koriste alternativne vidove prevoza ako im je to potrebno.

  2. Ako je Kar Go bio sinonim jeftine i efikasne voznje vise to nije.
    Nema ih ni za lek, pogotovo vikendom i kasno nocu, obicno su to vozaci GSP koji umorni posle smene nastavljaju sa radom taksirajuci.
    I cene su uvecane za citavih 30-40%. Sve moje navode je lako proveriti.
    P. S. Koliko znam FIAT ove godine nije izbacio ni jedan novi model automobila jer je zauzet spajanjem sa PSA. Uzgred, sta bi sa onim silnim Tojotama koje je prezentovao Vas kolega sa predsednikovim prezimenom.

  3. A brišete komentare gde gradjani pisu da su poskupeli i da su sada skuplji od taksija….

  4. Juce me je vozio car go i moje pitanje je za vas zasto ja moram da vam pricam kuda da idete i gde da skrenete znaci ako neznate kuda i kojim putem je krace nemojte da se bavite ovim poslom i poskupeli ste drasticno preko dana ko po drugoj tarifi ja sa vama vise Ne.Hvala

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.