Hadžifejzović: Vučić je sam otvorio ratnu priču

Novinar i vlasnik televizije Face TV za Danas o intervju sa predsednikom Srbije sa pitanjem "jesi li pucao na Sarajevo"

Ostavite komentar


  1. Katastrofa. Koliki od BiH političara su učestvovaki aktivni u ratu, ubijali Srbe i Hrvate i cazinske muslimane? Koliki su za to dobiki ordenje? Ovo je jednostrano i neobjektivno. Čak i Djindjić postaje saučesnik u zločinu. Čista bošnjačka propaganda.

    1. Hađžifejzović je obojeni fudametalista koi to više i nemože sakrti. Njegova televizija kao i njegovi intervujivi prosvećuju i homogenizuje Srbe.

    2. Сенад Х. исламски фундаменталиста и доказани мрзитељ свега што има Српски предзнак има образа некога прозивати. Сјећа ли се својих ратних дневника и мржње коју је показивао. Сплачина људска

      1. Jezik kojim se služite najbolje govori o vašim moralnim vrednostima.

  2. „Taj snajper… Ja ga se sjećam kao mladog ratnog reportera sa Pala. S kanal se zvala ta monstruozna propagandna „sprava“ Radovana Karadžića“
    I mi rodjene Sarajlije i oni „sa brda“(koji tu vijekovima žive) se sječaju tvoje monstruozne propagande i da si bio „sprava“Alije Izetbegovića.
    Molim vas da objavite ovo i pogledate njegove dnevnike iz ratnog perioda.

  3. A ti Bosanci,jedino pitanje koje znaju da postave,da li je neko pucao.Neka prestanu da se prave blesavi,po nalogu SDA su odleteli po Skandinavskim zemljama.Svi to znamo.A dodatno da su po drugi put u istoriji sami sebe nazivali hrvatskim cvećem.Dosta više.

  4. Bruka Srbiju gde god se oglasi.
    Histeriše, kleveće, postao je i redovna sudska mušterija u parnicama za povredu časti i ugleda.
    K’o da je pijačar, a ne državnik.

    1. ko to bruka Srbiju mislis na Djilasa koji olajava Srbiju gde god stigne po belom svetu sa Vuvicem na celu Srbije smo najaci u svemu u regiinu a nazalost imamo idiita koji mrze Vucica i smeta im sve sto je najbolje uradio za Srbiju

      1. Ti Stojane prvo nauci pisati pa onda procitaj nesto osim Informera i pogledaj nesto osim Pinka.Je li Djilas doveo Velju Nevolju i ciji su prijatelji Bler, Tachi,Shreder, Klinton ? A u regionu smo najbolji samo po broju umrlih doktora i korupciji.

  5. Otvorio je on ratnu priču još devedesetih godina.
    Sada bi da se opere, ali nema tog sapuna sa kojim se to može učiniti.

    1. Jadni nasi narodi. 30 godina pakla su nam napravili sps/srs/hdz i sda. I dalje su na vlasti. Uzas i sramota.

  6. Novinar je anti srpski i radikalno islamisticki orijentisan.On je u ratu ubijao Srbe i kao i svi krije da je u Bosni pobijeno 37 hiljada SRBA.

    1. Senad je jedan od najboljih novinara na prostoru ex YU i nije tacno da je islamista ili fashista. Potpuno normalan covek.

    2. ne dejane 67359 srba civila je pobijeno u bivsoj bosni i hercegovini

  7. Ka’ce isti intervju sa sledbenicima ‘Muslimanske deklaracije’ i njihovim sefovima?

  8. Zamisli da nema ni na jednoj strani ni jedan ratni huskac, koji kad se uplasi za svoju vlast opet bi da ratuje!
    Ali ovo je balkan!

  9. Ekstremni prvobosnjakijanac-sovinista i ekstremna drugosrbijanka-autosovinistkinja, slazu se kao prst i nokat.

  10. Nasli se vala–zakrpila zakrpa vrecu.Samo ne znam ko je vreca a ko zakrpa.Da li Nejaki Uros sa puskom iznad Sarajeva ili ovaj novinar Baba 1. koji glumata Amerikanca.Niti Nejaki Uros zna cemu puska sluzi niti moze pogoditi svoju nogu kao i ovaj novinar koji ne zna gde se nalazi Amerika na mapi….!

    1. Vučić je vidio Ameriku kad je otišao da kupuje knjige a Hadzifejsovuc je najbolji novinar bivše Jugoslavije

  11. Баш ме занима у којим сновима је овај видео Коштуницу изнад Сарајева са све калашњиковом

Ostavite komentar


Politika

Hoće li se Vladimir Bilčik kandidovati za novi mandat u EU? 9

Hoće li se Vladimir Bilčik kandidovati za novi mandat u EU?

Poslanik u Evropskom parlamentu iz Slovačke Vladimir Bilčik, koji je od 2019. izvestilac ove institucije za Srbiju, neće se kandidovati za novi mandat, potvrđeno je našem portalu. Izbori za novi saziv Evropskog parlamenta održavaju se od 6. do 9. juna ove godine, piše portal European Western Balkans.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.