Hadžiu: Vakcinacija na severu Kosova predaja

Ostavite komentar


  1. Ako ekipa udje koja ce davsti vakcinu na severu KiM takodje i policija, mogli bi da nastave do Albanske granice. Nema povratka, osloboditi narod od okupatora, ima i albanaca vecina koji su za mir, slobodu, dmokratiji i stabilnu Pokrajinu.
    koji su protiv vlade u Pristinu, ustvari
    to nije nikakva vlada oni rafe Po nsredjenju zapada.

    1. ‘Ajde, junacino, kreni! Mladi ljudi beze iz Srbije glavom bez obzira, a kamoli Albanci. Sasvim je ocekivano da Albanci ne zele, i ne moraju da zive u Srbiji, iz koje beze svi. Zar ne?

  2. Hađiju treba pitat dalije bolje živet duže u Srbiji ili umret brzo na Kosovu, koje tako nikada neće bit samostalno, mislim da seje bolje vakcinisat u Srbiji fanatiki neka žive na nebesi.

  3. Sad se vidi o kakvim se ljudima radi. Bruka i sramota. Nj8ma je bitnije da se zovu drzavom, nego da narod zivi, umobolnici ne znaju da bez naroda nema n8 drzave .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.