Han: Srbija ima podršku EU na svakom koraku

Ostavite komentar


  1. Mislim da nijedna vlada do sada nije imala ovako javnu podrsku kao ova sa Vucicem od strane EU.

  2. Gospodin Han ce sada moci i licno da se uveri u sve one provokacije i uvrede koje dobijama iz Hrvatske.

  3. Danasnja vlast se trudi svim silama da od Srbije napravi modernu i uredjenu evropsku drzavu.

  4. EU nam je zasluzeno dala maksimalnu podrsku za razliku od Hrvatske koja nas samo sputava.

  5. Jasno je da Srbija ima punu podrsku EU u sprovodjenju reformi i u procesu evropskih integracija! Ali bi mogla isto tako da bar ukori one koji zele da je na tom putu zaustave izazivajuci destabilizaciju regiona.

  6. Želimo da ponudimo tehničku i finansijsku podršku kako bi se nastavila fiskalna konsolidacija, podstakao ekonomski rast i obezbedile bolje prilike za preduzeća, naročito za mlade preduzetnike i omladinu uopšte. Srbiji je to i te kako potrebna saradnja sa EU.

  7. "Želim da vas još jednom uverim da Srbija ima podršku Evropske unije na svakom koraku na tom putu, poručio je on." Ovo odlično zvuči, samo da se sprovede u delo!

  8. Lepe su to reci, gospodine Han, ali Srbija i njeni gradjani to treba da osete i u praksi a ne da nam onakvi poput Junkera salju trako jadne odgovore. To je stvarno bila sramota i ponizavanje.

  9. Bojim se da mi od te podrske jos nismo ni "p" videli. Kad god ste trebali da nas podrzite,drzali ste se postrani i skrstenih ruku gledali sta se desava. To mora da se promeni.

  10. А нацизам, о томе ћете још да ћутите, а? Не у слободарској Србији, хвала лепо!

  11. Sigurno je da je podrška EU nama preko potrebna i ova izjava Hana može samo da nas raduje.

  12. Podrška Evropske unije na našem putu ka evrointegracijama je zaista odlična vest za sve nas.

  13. Nova Vlada je opredeljena da nastavi sa reformama, a tu je podrska EU od presudnog znacaja.

  14. Rad premijera i vlade Srbije je neosporan, mislim da imamo podrsku, ali isto tako smo zasluzili mnogo vise

  15. Dobro bi bilo da se gospodin Han izjasni kako on gleda na povampirenje ustaštva u Hrvatskoj i da li to on podržava ili osuđuje.

  16. Radomir: Kada se vodi ispravna politika onda je normalno da se dobija podrška sa svih strana.

  17. Vlast SNS i AV je sve "uspesnija" na Zapadu a narod u Srbiji sve siromasniji a Srbija sve zaduzenija /jos nekoliko generacija "zivecemo" kao u nordijskim zemljama, kaze AV/. Gospodin Han se "proslavio" u Srbiji tako sto nije "video" cenzuru u medijima.Kao onaj komunisticki komesar koji je "dokazao" da Boga nema jer ga niko nije video. Mudri srpski seljak je postavio pitanje: Da li neko vidi komesarevu pamet? Odgovor: Naravno da je ne vidi jer je nema.Vesela Srbija.

Ostavite komentar


Politika

"Predškolac kao siguran glas vlasti, ponovo falsifikovanje potpisa": CRTA u izveštaju povodom beogradskih izbora pokazala da izborni uslovi nisu unapređeni 10

„Predškolac kao siguran glas vlasti, ponovo falsifikovanje potpisa“: CRTA u izveštaju povodom beogradskih izbora pokazala da izborni uslovi nisu unapređeni

“Možemo reći da je ovo samo jedna epizoda u priličnoj lošoj seriji izbornih procesa u kojima izborni uslovi nisu unapređeni”, rekao je programski direktor Crte i šef posmatračke misije Crte Raša Nedeljkov, na konferenciji u beogradskom Medija centru povodom predstavljanja nalaza dugoročnog posmatranja beogradskih izbora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.