Haradinaj: Beograd od Prištine tražio 950 kvadratnih kilometara Kosova

Ostavite komentar


  1. Vučić traži 950 ha od Kosova,gde će biti obavezno Trepča,zlatno srce srpskog nacionalizma..

    1. Povrsina KiM je 10.877. km² a 950.km² nije ni 9% ukupne povrsine KiM.
      Povrsina Srbije je 88.361km² i oteli ste joj oko 12% teritorije i zar mislis da ce Srbija tek tako da prepusti R. Kosovo ono sto ni u Otomana, ni kvislunskoj Velikoj Albaniju nije pripadala sve do 1957.godine, kada se deo Kraljevackog sreza (Zubin Potok, Kosovska Mitrovica, Zvecan i Leposavic) terampio za deo kosovskog sreza (Presevo, Bujanovac i Medvedja) zbog izgradnje hidrosistema
      Ibar-Lepenac i akumulacionog Jezera Gazivode. RMK Trepca i Jezero Gazivode su glavni kamen spoticanja i za podelu i za ZSO.

  2. Ma ti si glup. I hvala Bogu na tome sto postojis. Jedini lik koji moze biti gori od nasih politicara si ti. Znaci nema veceg balvana na svetu, a uspeh je biti veci od ovih nasih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.