Haradinaj: I pored zahteva SAD takse neće biti ukinute

Ostavite komentar


  1. Ne snosi krivicu ovaj tetorista
    vec vlada Srbije koje mu dopusta
    da se ovako ponasa. Umesto da
    jednostavno skrati njegovo ponasanje Beograd dopusta da
    radi sta on hoce, Nazalost od
    pocetka nisu znali da postupsju
    prema siptarima kako treba, i sada nikako da oslobode Kosmet
    od okupatora. Kosmet je Srpska
    kolevka i ostat ce.

    1. Ma bre to ga nasi malo pustaju da se malo igra, pa da ih sve pocistimo ko onomad Nato, sta Kosmet,sve do Grcke ima da bude nase. Pai sta ti kezem

    2. Naivan si Srbine Komso, mnogo naivan, zivis u mitovima, i sigurno slavis sve bitke koja je Srbija izgubila itd. Ali da te pitam nesto sto ces sa 2 miliona Albanaca, hoces da ti Presednik Srbije bude Albanac ili sto? Pricas kao da je Kosovo tvoje ali nikad ne pricas sta sa Albancima (ajmo sada nemoj apet sa mitovima i lazovima da mi smo dolazili od Albanije, znad dobro da su Albanci bili do Nisa), iako je tako kao sto ti verujes sto ces da radis mislis da ceo svet ne zna da vasa drzava laze i pere vas mali mozag! Znaju oni dobro kakav „andjeski naro“ ste i sto ste uradili tokom 1990 godina, isto i Njemacka je platila cenu zbog Fasizma i vi morate makar da se izvinite za ubijanje civila od Hrvatske do Kosove i broj je mnogo veci nego sto tvoj mali mozag zna, citaj vise van Srpske novine kao ja i bice ti jasno sve.

    3. Teroristi ste vi i svi koji su terrosili čitav jedan narod i to vekovima, zna celi svet za vaše zvertstva učinili po kosovu, nećemo više nikad vam dozvoliti da nas utovariti ko zivo meso po hladnjačama i danas utopiti po rudima.

    4. E ti si najpametniji u Srbiji, naravno posle Vučića, jer od njega niko nije pametniji, možda ćeš ga i zameniti na mestu predsednika?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.