Haradinaj: Ima i drugih mera sem taksi, videćete kad nastupe

Ostavite komentar


  1. Haradinaj ne zna kako da se izvuce iz ove situacije pa hoce da isprovocira , ali Srbija pametnom politikom ide napred i nece pasti na provokacije.

    1. Kastratovicu, nesto si mi sumnjiv, Kastratovic, Kastrati to je Albansko Ime i mnogo staro, mozda si Albanac samo ne znas?!

  2. Pretnje sa tzv države Kosovo ne prestaju, očigledno je da ih niko u Evropi ne shvata dovoljno ozbiljno da bi reagovao.

    1. Ako je ,,Tzv drzava “ onda kako sme da stavi taksa? kad izgubite terziste posle ce ta skine to taksu! ahahah

    1. Kontramere su uvedene 2008 i nisu vise nikad skinute.Preko Srbije ne moze da prodje nista sto je proizvedeno na Kosovu.Niko nije iznenadjen za taksu nego inenadjenje jeste sto je uvedena tako kasno

  3. Od Haradinaja se ne može ništa drugo očekivati do pretnji i ucena, treba mu stati na put i smestiti ga gde mu je mesto, jer zato postoje razlozi.

  4. Не смем ни да замислим да овде у Француској неко даје такве изјаве. Овај је начисто пролупао. Али сва је прилика да је он слика и прилика оних на Западу који га подржавају и ту монструозну творевину.

  5. Svako radi svoj posao:Haradinaj i Tači prave državu,Vučko spinuje i smiruje narod.I kad prođe zima sve je gotovo.Nema potrebe za daljim pregovorima.Srbija nesme da angažuje vojsku,šiptari neće da ubijaju Srbe,ali će ih iscrpljivati,tako da je sve uredu.A Srbi će sami otići sa Kosova.I posao završen,tako je valjda i dogovoreno na početku zabave.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.