Haradinaj premijer Kosova uz pomoć glasova Srpske liste

Ostavite komentar


  1. Jel““ to Srbi glasaju za onog za koga je vrli vojni ministar Julin izjavio: "Posebno je (Haradinaj) prepoznao da ću ja braniti svoju zemlju i Srbe na KiM i da nikada neću priznati nezavisnost Kosova i Metohije"? Pa je "junačina" još izjavila: "Mi ćemo sačekati, kao što smo čekali i sa ratnim zločincima iz Drugog svetskog rata da prođu decenije pre nego što su upoznali lice pravde. Sačekaćemo i Haradinaja." Pa je još "patriot" zapretio Haradinaju: "Tebe čeka zatvor u Nišu!" A kad znamo da je Julin samo megafon najglavnijeg među glavnima onda se pitamo što su pravili onaj cirkus sa Francuskom? Kad god mrdnem bilo gde u neki normalni svet ljudi mi se, onako kultivisano, smijulje u lice kad kažem da sam iz ponosne zemlje Srbije. A Srbi sa Kosova bi trebalo dugo, dugo da drže prst na čelu. To im jedini spas.

  2. Danas je Srbija priznala Kosovo definitivno, a Vučić je ušao u istoriju. Nema više tzv Kosovo i slično, a Srbima treba obustaviti svaku vrstu pomoći. Tu su Tači i Haradinaj osvedočeni prijatelji Srba pa neka se njima obrate, dosta je Srbija njih izdržavala.

  3. Braca Srbi napokon resila da uzmu stvari u svoje ruke i da se udruze u zajednickom poduhvatu…

  4. Da, svi koji nisu u Ali Babinom taboru (SNS i okolina) su izdajnici a A (LIBABA) V(učić) je patriJota. Prosto je neverovatno kakvim se kvalifikacijama služe ovi vlastodršci, istovremeno radeći upravo ono za šta optužuju druge. Ali najtužnije je što masa slepo arlauče šta im glavešine komanduju iako zbog njih krvareći bauljaju kroz blato. Mislio sam da sam optimista, ali, ovi su nadvili mrak bezsmisla nad naše glave. Ove prirodne oluje na zapadu su smejurija, šta nam ovi rade.

  5. Kakvo foliranje? Pa jel misli da je narod slep? Ovo je poraz Vuciceve politike. Od kreatora politike, koji ce da zastupa interes Srbije, pretvorio se u tumaca dogadjaja i spinera. Ostavka. Neopoziva ostavka. Narodu je dosta poraza predstavljenih kao pobede..

  6. Pazi ovo, sns-ovci glasali za Haradinaja i izjavljuju da je sad opozicija zastupnik politike Envera Hodze i slicne baljezgarije. Ovde ocigledno nedostaje sastanak sa mozgom koji im tako tragicno nedostaje

  7. Ako cemo iskreno, albanci ce bolje postupati sa Srbima na Kosovu nego sto to cini njihova maticna drzava

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.