Hasani za razmenu teritorija sa Kosovom

Ostavite komentar


  1. Vrlo zanimljiva ideja: oni bi da razmene nasu teritoriju sa nasom ? Sta sve pada ljudima na pamet.

  2. Protektorat na Kosovu nije albanska nacionalna drzava, nije ni drzava te samim tim nema ni manjina. Srbija moze da razmenjuje teritorije iskljucivo sa Albanijom, kada su u pitanju Albanci. Isto tako, ne postoji
    nikakva "presevska dolina" i zato je nejasno zasto "Danas" koji je navodno list koji bastini gradjanske vrednosti koristi velikoalbanske, nacionalisticko-ekspanzionisticke i anti““gradjanske termine.

  3. Мистер Хасани има право да машта.Добро би било да Шиптари размене територију са Србима али не овако накарадно.Да мењају српско за српско.Него да дају територију у Албанији.Што се Косова и Метохије тиче,постоје само две опције:Прво да га поделимо на равне делове са Албанијом да би задржали његово име и друго-да га поново ослободимо и форсирано поделимо онако како мислимо да је сходно!!!

  4. Srbi hoce pola Bosne, Hrvati zele trecinu Bosne, Albanci su vec uzeli Kosovo a hoce jos pola Makedonije, malo CG, jos malo Srbije. Mislim da se to i moze desiti ali onda i Bosnjaci trebaju uzeti dio Srbije i CG (Sandzak), i dobar dio Dalmacije. Onda bi svi zivjeli bili sa svojima i to je garancija da vise nece biti rata.

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 8

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.