Havoli: Besmislena Odluka Srbije

Ostavite komentar


  1. Kako to nece da ima efekat kada mi po medjunarodnom pravu imamo prava da ponistimo tu odluku?

  2. Kako je pametan ovaj Havoli kad su rude sa Kosova u pitanju… Da nije možda njegov pradeda vodio poreklo sa Kosova pa je sad on tu kompetentniji da daje sud o Trepči više nego Srbija. Zaboravi pametnjaković da je Kosovo Srbija a ne Albanija…

  3. Pa ovi iz Prištine da nisu smešni bili bi žalosni. Sačekajte malo, pa oni zaista i jesu tragikomični.

  4. Njima je besmislena, nama nije. Njima je uredu okupacija tudje teritorije, nama nije. Njima je uredu da uzimaju institucije koje je neko drugi osnovao, nama nije. Nismo isti. Mi samo branimo ono sto je nase.

  5. To sto oni pricaju mogu da "okace macku o rep". Trepca nije njihovo vlasnistvo i nikada nece biti!!!

  6. Besmisleno je to što vi radite i što mislite da ćete tako lako oteti imovinu Srbije.

  7. .. Besmislena je odluka Prištine da uzme rudnike kradjom, faktički su rudnici u srpskim rukama a papirna odluka je nevažeća-

  8. Vrlo brzo ćete shvatiti da ste tim svojim postupkom sami sebi naneli štetu, jer Srbija će odbraniti i sačuvati svoju imovinu, a vi ste se bavili protivzakonitim radnjama, prekršili ste sporazum sve to sa sobom nosi određene posledice.

  9. Videćemo šta je besmisleno, preuzeti nečiju imovnu odlukom koja nema nikakvu snagu ili sesti i razgovarati dok s e ne nadje rešenje.

  10. A šta zamišljaju ovi albanci majke im, cela ta njihova skupština je bespravna i nezakonita.

  11. "Zakon o Trepči usvojila je Skupština Kosova", pa o kakvoj skupštini vi pričate i o kakvim zakonima???

  12. Samo se Ti nadaj, vidi se po Tvojoj izjvai da i sam znaš da nisi upravu, mislim da ćemo pravno uspeti da sačuvamo našu imovinu na Kosovu.

  13. I nama je besmislen zakon kojim su proglasili Trepču svojom, ali su to ipak uradili. Mi samo branimo svoju imovinu, oni je otimaju.

  14. Prirodna bogatstva Kosova su na Kosovu, a Kosovo je sastavni deo Republike Srbije, pa neka dotični priča šta mu je volja!

  15. Vučić ih lepo poziva na razgovore o imovini da to ljudski i pravno reše a oni hoće da se ćeraju.E pa ćeraćemo se još…

  16. Samo ti tako misli videcemo sta ce biti od svega ali Premijer je sve jasno i glasno pojasnio.

  17. Svaka vasa jednostrana odluka dok nosite zvezdicu je nerazumna , a posto ste ovako neozbiljni nikad je se necete resiti , vremenom ce i EU shvatiti i vratiti vam "AP" ispred.

  18. Itekako je Pristini jasna odluka vlade Srbije, to sto oni sada kazu da je bez efekta vreme ce pokazati koje u praviu. Kako nas narod kaze bic puca na kraju. Ako cemo iskreno Pristinska odluka nije nikom jasna.

  19. Besmislena i nezakonita je Vaša odluka da otmete Trepču,Trepča je vlasništvo Srbije i uvek će to i ostati.

  20. Havoli priča priču,besmislica je to što su oni pokušali da otmu deo naše imovine,ali im to svakako neće uspeti.

  21. Kako da ne ,ipak ste vi i dalje Srbija ma sta vi mislili i mi mozemo ponistiti svaku vasu odluku pa da vidimo sta ce te sada uraditi.

  22. Pa nisu valjda predstavnici kosovskih vlasti ocekivali da im tek tako dozvolimo da nam otimaju nasu imovinu!?

  23. Srbija ce mirnim i diplomatskim putem odbraniti Trepcu od nasilnog otimanja od strane kosovskih vlasti.

  24. Naravno da necemo potvrditi njihovu odluku kojom su hteli na silu da nam otmu Trepcu.

  25. Zakon o Trepči usvojila Skupština Kosova i radi se o zakonu koji podjednako važi za sve građane Kosova, u kojem god delu da žive, kazao je Havoli. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  26. Znaju oni dobro da je njihova odluka besmislena, ali pokušavaju još nešto da izvuku.

  27. Cim im neke odluke Srbije ne odgovaraju odmah pocinju sa prozivkama i netrpeljivoscu..

  28. Ako je neko obesmislio sve onda su to Albanci koji iz dijaloga Srbije i Pristine nista ne postuju i sve sto je suprotno njihovim interesima opstruisu.

  29. Samo neka se nadaju da je esmislena…mi cemo svim pravnim sredstvima da ponistimo te nelegalne odluke.

  30. Besmislena je odluka Prištine da uzme rudnike krađom i to tokom noći, bez prisustva srpskih poslanika!!!

  31. Formalno nilada nećemo priiznati niti Kosovo niti bilo šta što potiče iz kosovskih institucija. E sad da li to može da proizvede pravno dejstvo, druga je priča

  32. Nemaju nista u rucima a ipak govore. Trebca pripada Srbiji i necemo da ga nikome da damo!!!!!!!!!!!!!!!!!

  33. Trepča je vlasništvo i imovina Republike Srbije i niko nema pravo da je otima ili otuđuje. Ono što je za Albance besmisleno za Srbiju je smisleno i sa tim moraju da se pmire.

  34. Albanci moraju da se pomire sa činjenicom da Srbija ima pravo da poništi sve odluke, akte i radnje privremenih institucija u Prištini jer Kososvo je deo Srbije i tako će ostati zauvek.

  35. Kosovo kao tzv. drzava je besmislena. Imaju kao drzavu a amerikanci im upravljaju svime preko Bondstila. Drago mi je sto im ovo nece proci.

  36. Ne znam kako Albanci misle da sprovedu svoju odluku o preuzimanju Trepce u delo? Srbija to nece dozvoliti.

  37. Bez obzira ko ih sve podrzava albanci sa kosova ce morati da se ponasaju u skladu sa medjunarodnim pravom.

  38. Кад би се Албанци с КиМпитали они би усвојили закон у стзв.скупштини Косоваи и целу Србију прогласили шиптарском имовином

  39. I nadalje naši političari ne poznaju definicije međunarodnog prava, da su ih poznavali devedesetih i da ih poznaju sada sve bi bilo drugačije kada je KIM u pitanju !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.