Hil: Pre 25 godina državni aparat mogao da ubije novinara na kućnom pragu, a sada je Srbija društvo u kojem je vladavina prava jača

Ostavite komentar


  1. Da li ste culi za ubistvo Olivera , Cvijana , Jovanjicu, Hrkalovicku, cevape od ljudskog mesa I mnogoooo toga?
    Vas interes i,podršku i izjavu RAZUMEM .
    Ne možemo VASE postupke , izjave , dela .OPRAVDATI.
    Postoji moralnost , cast , etika i mnogooo toga g Hil.

  2. Danas mogu da ubiju novinara u sopstvenoj kući.Toliko smo napredovali,uz vašu pomoć,ambasadore.

  3. Lepo. Da ne mlate više naprednjaci kako je opozicija pomognuta iz Amerike. Da se lepo vidi da Amerikanci podržavaju Vučića.

  4. Danas mogu da mu zapale kuću, da bi ubili novinara i celu porodicu.
    Veliki napredak, nema šta. Bravo „ambasadore“.

  5. Postovana Ekselencijo, period Vlasti u Srbiji koji pominjete , pripadao je upravo VUCICU -bio je Ministar informisanja, i DACICU koji bio u vrhu Miloseviceve vlasi. Izvinite na ovu pimedbu i budite uvereni da nikada u Sbiji nije bili vise ritisaka na novinare i sredstva infomisanja nego sto je to danas . Verujem da je Vasa izava bila uskladjena sa trenutkom davanja a ne stvarnim dogadjanjem.

  6. Zaboravio Hill da su tom istom Dejanu Anastasijeviću 2007 g. postavili ručnu bombu na prozor jer je kritikovao radikalsku bagru za ratne zločine. Do danas nisu nadjeni počinioci.

  7. Onda su ih ubijali sada im pale kuće i pljuju po novinarima kada postave pitanje vlasti koje im se ne sviđa

  8. A ubice političara? Recimoooo Oliver Ivanović? Iliii Vladimir Cvijan?
    Ja Vas citam ambasadore izmedju redova, ali ON Vas ne cita… Ostavite nas na miru!

  9. Samo Vam se cini, ambaeadore.
    Ili vasima I dalje treba ucenjenik na vrhu rezima?

  10. U Srbiji imamo slobodu štampe – možemo da čitamo, gledamo, slušamo i šta vlast pričia i šta priča opozicija; Imamo Glas Amerike, Slobodnu Evropu, Dojče Vele, BBC – ali i RT… u Americi i dan-danas drže novinare na robiji bez suđenja (Asanž), a svi ruski ili koneski mediji su zabranjeni i prognani – isto kao i iz zapadne Evrope i ostalih kobajagi „demokratija“. Ambasadore, gde nestade Taker Karlson?

    Dakle ona narodna „ko o čemu…“ se stalno dokazuje kao ispravna.

  11. Srbija je najniže rangirana zemlja Balkana po Freedom House izveštaju!!!
    Laže čim zine!

  12. Trebalo bi da zivis pola godine u ovoj ludnici; ne bi tako pricao ekselencijo. Jadno od vas i vaseg pogleda na demokratiju. U grobu bi se prevrtao Dzordz Vasington kada bi cuo sta pricas i koga stitis.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.