Hodžaj: Kosovo neće ostati pasivno dok Srbija igra prljave igre sa priznavanjem

Ostavite komentar


  1. Cekaj, u prvoj izjavi Albanci kazu da nikakvog povlacenja priznanja nije bilo a sada prete reagovanjem i kontramerama? Zasto bi „reagovali“ ako se nista nije desilo? Zasto su ranije uveli takse kao kontrameru kada isto nije bilo nikakvih povlacenja i sve je bila „srpska propaganda“? Albanci bi zaista trebali da se prvo dogovore sami sa sobom, posto ovako ispadaju i vise nego smesni.

    1. A mi ćemo po svome dok ne proteraju i poslednjeg Srbina sa Kosova…. ali baš nas briga što neće više biti Srba na Kosovu dok god je Togo uz nas!!!

      1. „Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da im ga damo? Ako je njihovo, zašto nam ga otimaju? A ako već mogu da ga otmu, zašto se toliko ustručavaju?“ – Matija Bećković

        1. Gorane Kosovo nije vaše vlastništvo,jer ona nije lutka da pripada nekome,nego je teritorija koja pripada ljudima ,koji u njoj žive. A žašto pripada ljudima koji u njoj žive, to morate da ih pitate vaše vladare.Istina je da Srbija ,koliko je moguče se trudi ,da se ne razvije Država Kosova,ali tu ne paščaju samo Albanci ,nego tu paščaju i sami Srbi.Ali kod vas onaj stari izgovor ,komšiju nek „crkne krava“.I kako god vi Srbi mislili da na Kosovu se slabo živi,varate se ,jer se na Kosovu, živi puno bolje,. nego devetdeseti godina prošlega veka, pod vašu vlast(okupaciju).I ako ne priznajete realnost ,danas na Kosovu , lepše i lakše se diše,to vam garantiram.

      2. Glavu gore Hodzaj. Samo hrabro, … ima nacina da odgovorite toj Srbiji!
        Na primer, kada god neko povuce priznanje, a vi zamolite Albaniju, Nemacku ili Ameriku da vas priznaju jos jednom.

      3. @Freedom

        Cilj Albanaca je da proteraju i poslednjeg Srbina i da u potpunosti albanizju Kosovo i u tome nece stati ma sta Srbija radila, pa makar Srbija bila i popustljiva i cak i kada bi im jos i pomagala u izgradnji te njihove „drzave“ na Kosovu. Ne bi Albanci stali sa etnickim ciscenjem i proterivanjem Sba ni kada bi ih sutra Srbija priznala, ocigledno da ne kapiras sta je ta tvorevina na Kosovu, kakav menatlani sklop stoji iza njega i na cemu se gradi.

    2. Kada Albanac pomene tudju prljavštinu i nečistoću odmah dobijem neodoljivi nagon za povraćanjem.

  2. Hodžaj, bez priznanja Srbije nećete u UN. Zato pamet u glavu i za sto. Dobili ste badava tudju teritoriju, e sada ćete od te teritorije morati nešto i da vratite.

    1. Medo,
      Kosovo je bilo uvijek Albansko,tako će i ostati.Vi možete da plačete,kukate i naravno lažete.
      Kosovo za vas postoji još samo u guslama.

      1. @Mitrovčanac

        Ako neko gusla onda si to ti i tebi slicne aljbanske patriljote. Sam naziv „Kosovo“ potice iz srpskog jezika a gde je ostalo, crkve, manastori, gradovi, imena, istorija… Vi ste uljezi koji ste na Kosovo dosli zahvaljujuci turskoj okupaciji i nikada necete na sebe prepisati to Kosovo ma koliko lagali, muljali, potplacivali i ma ko vam drzao zaledjinu. Idite u maticnu vam Albaniju pa se tamo zabavljajte, i ti i tebi slicni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.