Hodžaj: Priština za recipročne mere prema Srbiji

Ostavite komentar


  1. Vidim da ste brzi za uvodenje reciprocnih mera,a da se malo pozabavite upucivanjem u to sta ste potpisali u Briselu i formiranjem ZSO!Verujem da bi svi bili odusevljeni time!

  2. Sve to treba ponovo nacionalizovati. Proglasiti za nacionalna dobra. Platiti po trzisnoj vrednosti i eto reciprociteta. Uvesti da sluzbeni jezik bude Srpski…da svi moraju imati srpska dokumenta. I naravno za svu imovinu sto su imali da se plati porez i ono sto nije placeno. Za resurse koje arce isto tako…racun. pa neka onda traze nekakav jug..i do juga. Onda naravno na razgovor..pa dosta je bilo zezanja. Zar u rukavicama ceo zivot. Mozda to nije politika..mozda bas i nije vreme…a kada ce biti..Kasnije.Nisam bas siguran

  3. Srbija jednostrano zabranjuje Albancima da se vrate na svoju imovinu na jugu Srbije, reče Hodžaj. A ko onda brani Srbima da se vrate na svojha viševekovna ognjišta nakon što su ih proterali 90tih.

  4. Pa i vi ste uhapsili Đurića i sproveli ga kao nekog najgoreg kriminalca. Nema potrebe za preuveličavanjem g.Hodžaj nego kada ćete formirati tu ZSO.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.