Homoljska „Severna Koreja“ pruža podršku Vućiću 1

Žagubica-Nedavno obraćanje javnosti predsednika Srbije, Aleksandra Vučića koji je tom prilikom poručio da orkestrirani napadi pojedinih medija, pojedinaca i grupacija, gde ga izmišljenim aferama pokušavaju da diskredituju, neće ni za korak zaustaviti u njegovoj borbi za lepšu i bolju Srbiju, niti će ga poremetiti u njegovom daljem radu.

Povodom te poruke predsednik Srbije dobio je mnogobrojnu podršku širom Srbije. Među onih koji su ga bezrezervno podržali je i rukovodstvo žagubičke opštine na čelu sa predsednikom Safetom Pavlovićem. Pavlović je postao poznat široj javnosti kada se na jednom predizbornom skupu predstavio kao predsednik homoljske „Severne Koreje, jer na toj teritoriji predsednik Vučić i njegova partija na izborima pobeđuje sa, gotovo, sto posto glasova. Ta njegova izjava izazvala je veliku pažnju medija u Srbiji, kao i simpatije, tada premijera, a sada predsednika Srbije, koji ga je nekoliko puta zbog tih rezultata javno pohvalio.

Sam Pavlović i celokupno rukovodstvo Opštine Žagubica pruža bezrezervnu podršku predsedniku Vučiću i najoštrije osuđuju, kako kažu, beskrupulozne i bezrazložne napade na predsenika od strane onih koji ne žele dobro Srbiji, već klevetajući svog predsednika i državu na čijem je čelu, žele da se dodvore stranim moćnicina zarad mrvice koristi.

-Građani opštine na čijem sam čelu poručuju svima koji napadaju našeg predsednika da im to neće proći, jer su velika manjina. Našeg predsednika čuva velika većina građana Srbije koju su svoju podršku pokazali na nedavno održanim predsedničkim izborima, gde su svojim glasovima omogućili da Aleksandar Vučić na tim izborima već u prvom krugu ubedljivo pobedi. Klevete i izmišljene afere u pojedinim medijima koje se orkestrirano svakog dana upućuju javnosti neće nam poremetiti našu veru u predsednika i u njegove iskrene i poštene namere da od Srbije napravi mesto za kvalitetno življenje i dovede je u red zemalja koje po ugledu, tradiciji, kulturi to zaslužuje-poručio je prvi čovek homoljske „Severne Koreje“, Safet Pavlović. On je podsetio da predsednik Vučić svoja obećanja redovno ispunjava, navodeći primer da je na prošlogodišnjoj proslovi Dana Opštine Žagubice Vučić, tada kao premijer, obećao da će se za godinu dana izgraditi nov put, kao pista, na deonici od Krepoljina do Žagubice.

-Samo nekoliko dana pošto je naš predsednik najavio izgradnju pomenute deonice otpočeti su radovi na njoj. Trenutno su radovi u punom jeku i očekuje se da će u predviđenom roku da se i završe. Povodom završetka radova pozivan predsednika Vučića da sa svojim saradnicima dođe da taj poduhvat sa homoljskim stanovništvom zajedno proslavimo i svečano otvori novoizgrađeni put. To je dokaz da ispunjava svoja obećanja, a narod Homolja zbog toga mnogo ga voli i verujem, da će ga na nekim budućim izborima, stoprocentno podržati-zaključio je predsenik Opštine Žagubica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari