Hoti i Vučić u nedelju u Briselu za nastavak dijaloga pod okriljem EU

Ostavite komentar


    1. U cije ime hoce da potpise predaju Kosova, nas mali momak iz Srbije

  1. Dok je za EU „dijalog“ put da se dodje do resenja,za Vucica „dijalog“ je kupovina vremena i krunski dokaz da je koperativan prema EU.Medjutim,narod i medjunarodna zajednica umorili su se od „dijaloga“ i traze RESENJE
    Dok za Vucica normalizacija odnosa sa Albancima nije resenje jer je to najkraci put do gubitka vlasti u Srbiji,dotle je za Albance priznanje nezavisnosti jedino resenje.Vise je potroseno para poreskih obveznika na putovanj oko sveta i na sastanke u Brislu,prvo Jeremica pa Dacica,da dokazu kao moze i“Kosovo i Evropa“,nego sto ce nas kostati „brza“pruga Beograd Budimpesta.

  2. Vrlo vazan vikend za Srbiju je pred nama. Nadamo se da ce se na samitu nesto konkretno odluciti kada je nastavak dijaloga sa Pristinom u pitanju.

    1. Znate li šta znači: „Virituslno“?
      E. To je razlika između evropskog i američkog načina rešavanja problema.
      Nema rešenja dok se kao u Dejtonu ne zatvore srpski i albanski lider i ne puštaju dok se ne dogovore.

      1. @Miodrag—Oko čega da se dogovore? Status Kosova nije na dnevnom redu i rešen je.Ostaje samo pitanje kako će srpska manjina na Kosovu biti tretirana od strane kosovskih vlasti.

  3. Od svih ovih silnih razgovora na gubitku su ljudi na KiM.Jer od samog slova na papiru nema ništa konkretno.

  4. „Normalizacija odnosa Srbije i Kosova“.Znači dve države i nema govora o statusima.Najznačajnija rečenica.

  5. Srpski mediji najavljuju bombasticne vjesti o susretu Vucica i Hotija koji tek treba da se dogodi ali o Washingronskom debaklu 27 juna nisam uspeo citati niti jedni rec. Hednostavno nastao hedan neopisivan tajac kao da je chela Srbija umrla… ni SPC niti SANU se nisu oglasile ali, o Pariskom sumitu i susretu u Briselu Vucica i Hotija koji se jos nije dogodio pise se ba veliko …!
    Cudne li srpske politike od pozata na kosovskom boju 1379 g. pa do danas

  6. Dali ima u Srbiji bar jedan gradjanin koji vjeruje o tome da ozbiljne Drzave poput velesile USA Pa Njemacka Engleska Francuska povuci svojih priznanje o . Samostalnost Kosova zbog 20-30.000 tamosnjih Srba pored 2 miliona Albanaca?!

    1. Naime , svi znaju to ali obzirom da svi srpski rezimi dresieali svoje gradjane da vjeruju u njihove lazi
      ( koji su vecinom tokom proslog stoljeca su postali stvarnost ) vjeruju da ce Srbija „nesto “ dobiti i time opet nastavit ce uvjeravati svone gradjane kako to nisu bile lazi nego istina
      Ali, ovaj put aktualni srpski reźim Vucica ostati suh śto najbolje dokazuje i najavio Washingtonski diplomatski rusko-srpski promasaj i debakl..!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.