Hoti: Razgovori sa Beogradom biće vrlo brzo obnovljeni

Ostavite komentar


  1. Rogovi LDK je sve započeo red je i da završi. Niko iz LDK, koliko znam, nije okrvavio ruke, naprotiv najviše je stradao čak su i na Rugovu izvršili atentat od čijih posledica je umro.

    1. Ne postoji ništa šta ti ne znaš.Bio si prisutan prilikom „atentata“ a čovek je umro zbog raka pluća!Eeee…!

    2. @Miodrag***Ko je izvršio „atentat“ na Rugovu,sa koliko metaka,gde,odakle,kada…Čovek umro zbog bolesti a ti širiš neku svoju fantazmagoriju,iz dosade?Obavesti se malo pa onda kuckaj po tastaturi!

  2. Mi hocemo da sporazujemo sa kim , pa se oni posle toga nadaju priznanju. Ko su oni po medjunarodnom pravu, kazu mogu se praviti ugovori, sporazumi……. sa subjektima medjunarodnog prava, oni nisu priznati od svih pa nisu to ,moze ali retko i sa ustanicima ili sa olsobodilackim pokretima se sklapati sporazum ali oni nisu ni jedno ni drugo ni trece , zna se sta su bili od pocetka . Nista ne sklapati nikakve sporazume to je najbolje, uostalom Grenel je rekao da ce biti RASPRAVA , paziti da EU ne uvede Srbiju u jos veci bunar nego u kojem je , ne sklapati nikakve ugovore, konvencije, protokole, paktove, akte, SPORAZUME , memorandume, povelje, statute, konkordate. a i svi na politickoj sceni da se izjasne pre izbora da li daju u bilo kom obliku KiM ili nikada nista nece potpisati sto je za Srbiju izdaja i poklanjanje grama Srbije , takav bi postao nejveci izdajnik svih vremena .Nemojte nista sklapati da se ne bi kasnije sudili sa glupo sklopljenim bilo kako da nazovete papir na sta cete staviti potpis i pecat u ime drzave Srbije . Na to nas i pecaju .

    1. Najveći izdajnik svih vremena je bio i ostao Titov zet Slogodan Milošević. Rasturio je SFRJ, nije sačuvao Republiku Srpsku Krajinu, predao Srpsko Sarajevo i zaratio sa svojim građanima Albancima i sa NATO snagama. Pre tačno 21.god. je u Kumanovu potpisao sramnu kapitulaciju i naterao u beg 250.000 Srba i Roma da se nikada ne vrate.
      Predsednik Srbije koji uspe makar 10-15% od svega ovog da povrati i anulira štetne posledice Brozovog i Miloševićevog vremena će biti zlatnim slovima upisan u istoriji Srbije.

      1. Auuu… Svi dosadašnji predsednici Srbije su isti. Samo je pitanje kada će to da se pokaže. Prosto je neverovatno da još uvek ima onih koji se uzdaju u političare.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.