Hoti: Ušli smo u završnu fazu zaključenja pravno obavezujućeg sporazuma

Ostavite komentar


  1. Vučiću, kome ćeš uvaliti penkalu da potpiše tvoje priznanje Kosova?

    1. Decko kosovu netreba nikakav potpis od njega.
      Neka potpishe EU i Medzunarodni sud.
      On ce u Hag posle Thaqi.
      Nama treba potpis unesko i interpol.vas niko ne pita u kosovu.ako niste potpisali za kosovo.i mi nismo potpisali za Nish.Preshevacku Dolino.Topolu.Sangjak.
      Ko i sami znate tapije vi nemate

      1. pa što nas onda već dvadeset godina pritiskaju da vas priznamo ? pre će biti da to što ti pišeš je u stilu „što je babi milo to joj se i snilo“.

    2. Normalno stvarno mislite qe mozete da dogjite na kosovo hahah viste ubili 15000 albanci 400 sto masakra 20000 silovano zena a lajete mismo pacifisti nikad vise na kosovo dva miljona albanski narod samo. A kosovo nikad neqe da vas nisamo za piknik videqi a vi sanjajte sa unotrashnje problemo ok galama

    3. Neka on ubali kome hoce da proda svoku dedovinu, a Kosovi je vekivna sroska svera zemlja! Ne damo Kosovo! Kosovi je Srbija!

    4. Reko bih ti, ali sam pomalo pristojan…Praviš se da veruješ u to što Hoti priča? Ili veruješ izuzetno objektivnom ( ovom ) glasilu? Ili treba samo da baciš rovca? Znaš i sam da je to laž, ali ti je posao da je lansiraš?Prosvetli nas…

    5. Uvalice penkalo Cedi ili Brnabitchki koja ili onom Marku Djuricu sa smetnjama u razvoju.

  2. Hoti poo buniku.
    Kaze ima napredka Ali u toku dve nedelje ce da objasni probleme!? A sta bih sa napred kom?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.