I Nebojša Stefanović pošao stazama Vučića i Vesića 1Foto: Instagram/ nebojsa__stefanovic

Ministar odbrane i član Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović, pošao je stazama lidera naprednjaka Aleksandar Vučića, ali i njegove lošije kopije Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda, koji na društvenim mrežama postavljaju fotografije iz „običnog života“ želeći, čini se, da se približe ljudima i sebe predstave na drugačiji način.

Stefanović na društvenoj mreži Instagramu pokazuje svoje „ljudsko lice“ nasuprot onom, ozbiljnom ministarskom i to usred „afere Belivuk“ i optužbi na njegov račun is stranke ali i medija bliskih režimu da on ima veze Veljkom Belivukom, uhapšenim vođom zloglasnog klana.

On je na Intargarmu predstavio štene po imenu Maks, koje je, kako kaže, zavoleo na prvi pogled.

Tu je i fotografija kuce koja leži umorna od igre, napisao je Stefanović.

Svojim pratiocima, ministar je predstavio i svoju ćerku sa kojom je obišao rečnu flotu te su proveli dan na reci.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

13 reagovanja na “I Nebojša Stefanović pošao stazama Vučića i Vesića”

  1. Moze Nebojša da drži stene ali njegova faca u običnom „zivotu“ izgleda mnogo kriminalizovanija nego kad je u uniformi .On u običnom životu deluje za izbegavati u sirokom luku.A sto se tice pasa vidi de da ih prezire kao i ljude.Nista novo od Nebojse.

  2. Moze Nebojša da drži stene ali njegova faca u običnom „zivotu“ izgleda mnogo kriminalizovanija nego kad je u uniformi .On u običnom životu deluje za izbegavati u sirokom luku.A sto se tice pasa vidi de da ih prezire kao i ljude.Nista novo od Nebojse.A nemozes ga uporedjivati SA VUCICEM

  3. Običan čovek? Na prvoj slici vozi se, koliko vidim, u audiju, minimalno A6 a možda i A8. I vozi malo kuče isto tu….to nije običan čovek. Smešno, stvarno.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.