Ideja protesta je izdana

Objavljujemo otvoreno pismo bivših članova organizacije "1 od 5 miliona"

Ostavite komentar


  1. I na kraju smo, ipak, došli do toga da je 1od5 miliona prevara, jer nju vode ljudi koji gledaju samo svoju korist i lični interes. Kao što se i pričalo mesecima unazad. Navukli određene partije na bojkot, samo da bi sklonili prepreke. Kakvi su oni foliranti?! Loša stvar je rušenje Vučića, sa ciljem ličnog interesa.

  2. Sada je i opoziciji jasno da su protesti definitvno pukli i da su izgubili svaki smisao.

  3. Pa ova previranja su bila i očekivana.Vučić je ugrožen već više od godine dana protestima svake subote Nije samo Vučić, već i mnogi u opoziciji. Jer protesti pokazuju njihove domete, pa sad sa folom kao bojkot neće uspeti idu na izbore a svesni su da nestaju kao stranke. Ova deca su uradila dosta toga uradila, i to pod velikim pritiskom režima. Ne zaboravite sa ovim režimom padaju i mnoge zablude Srba. Vučić to dobro zna Istina polako izlazi na videlo. Zato deco uradili ste mnogo, čak i premnogo s obzirom na skromene mogućnosti koje ste imali. Gutnuli ste mnoge anemične opozicione stranke da razmisle sami o sebi i svojim mogućnostima. Sad kad su se stvari iskristalisale sad neka stranke SzSm PSG i DJB nastave dalju borbu. Oni imaju organizaciju, imaju članstvo, a mi koji smo vas podržavali opet ćemo na proteste. Vi ste za opoziciju u Srbiji uradili mnogo toga. Ovo što radi rešim televiziji N1 je u stvari proizvod protesta kao i 3%. Znam da ćete i dalje bitii sa nama. Ovo vam piše jedan penzioner koji samo na 4 protesta nije bio.

  4. Ajde da bolje gledamo , na te curice iz jedan od pet miliona , Koraksić je u svojoj karikaturi njima dvema ili još po nekom „naivnom novom političaru “ dao vrlo malo mesta na karti hiljada učesnika
    u Protestu …. Jedan od pet miliona… .
    Njih je sveo na vrlo malog učesnika .
    Devojke , naknadna pamet , ako se kojim slučajem vama. i desi, ne
    Pomaže…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.