Incko: Dodik se igra vatrom

Ostavite komentar


  1. "…da se niko ne protivi pravu Republike Srpske da ima službeni Dan Republike, koji bi bio u skladu sa Ustavom BIH…" ….Sve dok se jasno ne kaže šta je sporno u tom danu, niko vam ne veruje. Možda je zamerka tako "vulgarna" da je bolje ne pomenuti. Pretnje se koriste samo kad nedostaje argumenata. A i žalosno je da se "svemoćni" pretnjom služe, lakše vam je "demokratski skratiti" po navici prema "divljoj" Bosni. Baš je tužno!

  2. Molim redakciju da objavi moj redak, dr Incko će razumeti.

    Inzkić, dokle pretnje, dokle ucene? Ni Koruški Slovenci nisu ništa uspeli ucenama, zar ne? Smanji doživljaj i uživaj u svojim prihodetinama a nas pusti bre da živimo. Bolje od svih nas znaš šta se iza brda valja odn. šta su pravi razlozi razbijanja Juge. Mi nismo imali ni Hitlera, ni Waldheima, ni Stepinca ni mnoge druge a nabediše nas crnjim od crnih. Kako reče Kreisky: Lernts Geschichte (učite iz istorije).

  3. ŠTA SE DESILO 9. JANUARA?
    Pošto su izgubili većinu u "prvoj višestranačkoj skupštini" BiH, Karadžić & Co. su pripretivši ostalima, "osnovali" svoju državu, "BEZ MUSLIMANA I HRVATA"!!! Pozdrav iz Banata!

  4. Pkojni i mnogo poštovani , ne samo u biv.Jugoslaviji jednom prilikom rekao da dok se bave politikom Koštunica, nema stabilnosti na Balkanu.Koštunica se povukao a Dodik nažalost još se bavi politikom i je na čelu SR .Šta ima novo za njegovu kuću u Beogradu koja je kupio za cenu oko 700.000 evra i o drugim njegovim nepokreninama.Da nije razlog što se ovako ponaša da bi skrenuo pažnju građana srpske nacionalnosti.Ili možda i drugi funkcioneri u BiH su obagaćeni s novcem građana pa se međusobno optužuju a s druge strane nadležni organi ništa ne preduzimaju .Ovo je izgleda samo način da i dalje ostaju na vlasti .

  5. "Zasto je tesko reci: Referendum se odlaze? Niko pobednik, niko pobedjen."…Ako vama u vašoj kući zabrane da govorite, nemoj da vam bude teško. Recite samo "odlažem problem", jer je to važno za komšije.

  6. @ *: "Pozdrav iz Banata!" ….Sudeći po komentarima, to vam je sinonim za Sieg heil!"
    Da, "tačno"! "K““o nebo i zemlja"!!!
    Pozdrav iz Banata!

  7. u mom komentaru nedostaje ime bogdanovica , biv.gradona;alnik Beograda .Izvinjavam se grešku.

  8. Glasate protiv istinitih i pravednih komentara.

    Glasajmo za ukidanje Dana BiH i Dana nezavisnosti jer vrijedaju srpsko stanovnistvo Bosne i Hercegovine.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.