Inicijativa Ne davimo Beograd: Gradska vlada u senci

Ostavite komentar


  1. Bla bla bla.. Dosta bre više! Daj da se izborimo sa pandemijom pa se prepucavajte i sakupljajte jeftine političke poene!

  2. U apotekama JOŠ nema nikakvih maski ni rukavica. Nema lekara nema ništa. Pozdravi tvojeg Vučića…
    P.Sajdžo 2020

  3. Prekjuče je gradonačelnik dao izjavu – ‘ da smo spremni i da sve imamo’ – a on je lekar (bio, pre nego što se učlanio).

    1. Pa i sada je lekar i brine o gradjanima +.Nemoj gledati povrsno na stvari oko sebe

  4. Trebalo bi sto pre formirati i republicku vladu u senci (tehnicku odn. ekspertsku) ali od dokazanih strucnjaka iz raznih oblasti – bez profesionalnih
    politicara ili vodja stranaka ili pokreta.

  5. Bravo, bilo je krajnje vreme. Samo strahujem da će se većina parazitskih botova, nakon zabrane na tviteru, kao korona proširiti na sve sajtove. Uostalom to vidimo i ovde po “komentarima“…

  6. HITNO omoguciti ljudima koji rade u gradskoj upravi Beograd sva sredstva zastite maske – rukavice – alkohol za dezinfekciju ……Moli se DANAS da objavi Apel zaposlenih koji su rasporedjeni da rade u gradskoj upravi Beograd jer su u pitanju POSTENI I STRUCNI LJUDI a oni sa velikim platama sns botovi nacelnici i pomocnici sede po kucama i oslobodjeni su dolaska na posao…Sve je MASLO kriminalne osobe nacelnice gradske uprave Beograd Sandre Pantelic (i njenih zamenika svih do jednog lopova) koja je davno zarazena virusom koji unistava od mozk ko ga ima pa redom …OSVETA je spremna u usledice vrlo brzo cuce se i osetiti

  7. Gde su maske, rukavice i dezinfekcija alkoholna za zaposlene u gradkoj upravi Beograda ko je pokrao….

  8. Pojedini funkcioneri u gradskoj upravi su ZARAZENI imaju visoku temperaturu ui dolaze na sastanke po deset minuta i napuste zgradu…Da li je moguce da prenesu viruc corona na ostale postene zaposlene u gradkoj juprai Beograd…..Zgrada u Kraljice Marije br. 1 je TEMPIRANA BOMBA.

    1. Za sve vas iz Gradske uprave – zovite sanitarnu inspekciju i objasnite im o cemu se radi. Posle odstranjivanja zarazenih taj prostor treba da se dezinfikuje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.