Protest „1od 5 miliona“: Solidarnošću protiv nasilja (FOTO/VIDEO)

Po 28. put u Beogradu održan protest "1 od 5 miliona", najavljeno okupljanje i za sledeću subotu

Ostavite komentar


  1. A,gde su „lideri“? Kao,bitka traje,a prvaci bi da malo odmore. E,pa ne ruši se tako Vučić. Idejama,radom,znanjem, upravo što ovi nemaju.

  2. Bio sam danas na protestu i mogu da kazem da nema vise energije kao do 13 aprila vlastodrzci su obesmisleli proteste jer nam se prolaznici smeju, i sada ce ovom pricom da kako su krenuli odmori protesti maletene prestati to je samo uvertira za prekid protesta nema vise realno energije ni ideje da je stvarno lose stanje ne bi nas sprecavali odmori ne bi trevali ni kuci da idemo dok ne oborimo vlast a mi se vadimo na odmore pa u septembru cemo na pocetak skolske godine pa na zimnicu ma nema nista

  3. Lečić moralisao?! Jel to onaj isti Lečić,koji je pre samo par dana rekao da treba obustaviti proteste?! Kakav licemer i dvoličnjak! Takvi da nam vode državu?! Jad i beda.

  4. Verujemo da su ljudi na juceresnjem protestu vrlo tesko podneli ovu toplotu, iako je jako toplo oni ne odustaju od setnje.

  5. Kako ste se vi lepo solidarisali, svi podigli kuku i motiku. Pozivate na nenasilje, a setnje vam pocele za testerama i vesalima.

  6. Zar ovi protesti nisu odlozeni za jesen zbog malog broja prisutnih gradjana i razradjivanja strategije daljeg okupljanja jer im ocito delovanje u prethodnom periodu nista nije donelo?

  7. Vise mi se cini da su ovde slucajni prolaznici jer ipak je vise od „slucajnih“,
    . Jeste da ih nema vise od 50, ali dobro. Ispekli se na suncu.

  8. Jedino nasilje koje se desava u nasoj zemlji vrsite vi i vase vodje Djilas, Jeremić i njima slični.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.