Istraživanje: Najviše glasova na beogradskim izborima za SNS

Ostavite komentar


  1. Mislite na ono objektivno istrazivanje lista Politike koja 5 praznickih dana na naslovnoj strani online izdanja drzi sliku i tekst o Djilasu u redakciskom komentaru za zakljuckom da Djilas nije prava osoba da predvodi koaliciju

  2. Još veću podršku SNS ima u Beogradu, građai Beograda su i oni koji žive u Obrenovcu, Rušnju, Resnikau, ovči, ne samo oni na Terazijama i Vračaru. A zađite na periferiju i čućete šta narod misli o opoziciji.

  3. Ovako nesto je ocekivano, istrazivanja jasno govore da se gradjani Srbije slazu sa politikom kojom se vodi predsednik Vucic.

  4. Bila Politika, bio Informer, bio Alo uvek je iznad 50% za parlanentarne izbore.Sutra malo.Jos samo u toj stampi i na tim televizijama ima toliku podrsku.U realnom zivotu tesko.

  5. Pa da li iko normalan može glasati za ovu trenutnu bagru?
    Pa ljudi da li vidite koliko imate neplaćenih računa koliko imate hrane u frižideru , da li vidite kako vam izgleda garderoba , da li zaista vidite svetlu budućnost za sebe i svoju decu u ovakvoj državi?
    Da li imate i trunke morala i obraza i opravdanja da bi dali glas ovoj bagri?
    A vi botovi što dajete minuse…kako spavate , kojim vrednostima se rukovodite i kojim vrednostima učite svoju decu?

  6. Sasvim jasne prognoze i realna očekivanja. Na predstojećim izborima biraćemo one koji se bore za nas građane, koji ispunjavaju svoja obećanja i koji ulažu maksimalne napore da ovu zemlju i ovaj grad izvedu na pravi put.

  7. Jedva cekam Beogradske izbore da vidim ko ce uspeti uopste da predje cenzus iz opozicije,a Jankovic je sa svojim kandidatom bas na ivici…

  8. Mi sada živimo u Pašićevom vremenu. Potpuno identična situacija. Takav će biti i ishod.

  9. E moj Beograde. U tebe se nekad hrlilo kao u hram kulture; bio si prozor u svet, civilizacija na Balkanu. Sad si kaljuga Dragice Nikolic, Jorgovanke Tabakovic, Cece, Arkana, Karleuse i Marijana Risticevica. Sad si inspiracija Milomira Marica, Vesne Dedic i Ace Lukasa. Dzaba ti vise i Sava i Dunav i Nebojsina kula i Kalemegdan. Ti se iz njihovog gliba izvaditi neces u narednih 200 godina.

  10. A koliki procenat izlaznosti predviđaju? Na prethodnim izborima je to bilo ono što je poražavajuće.

  11. Posto je glupo odgovarati placenim sendvicarima samo cu ukazati da tri opozicone liste ostaju ispod cenzusa. Na ovaj nacin rasuce se 10 % glasova od kojih ce se vecina preliti sns-u. Molim opozicione glasace da obrate paznju i glasaju za liste koje sigurno prelaze cenzus.

  12. Botovi,da li se makar nekad zapitate da li zelite da zivite i kakva vas buducnost ceka u ovakvoj drzavi?Samo jedan segment drustva koji je napredovao,osim kriminala navedite!?Cemu ovoliki minusi?

  13. Šala, šala. Pa SNS ne prebecuje 30 % a SPS je na granici cenzusa. Đilas sa Jankovićem i Jeremićem je blizu 30% a demokrate oko 7% a Šapić između 12-14%. To je istina

  14. A Rasim Ljajic , kako njega izostaviste ? On ce da bude tas na vagi ….hahahaha

  15. (Lament): Čestitam na komentaru. Nažalost i ja sam pesimista. Do sada su mnoge nevolje snalazile Srbiju, ali je ona uvek nalazila načina da izađe iz toga. Tužan sam, ali pod ovom vlašću i ovim ljudima spasa joj nema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.