Ivan Ivanović na protestu „Srbija protiv nasilja“: Predsedniče, ispunite naše zahteve jer smo u pravu

Ostavite komentar


  1. Podrzavam proteste ali pitajte ivana jer mogu neko da predvidi i procita psihopatama sto su ucinili dajte da se vrati postovanje profesori nastavnici roditelji svi smo odgovorni jer danas imas na svakom uglu budala sasto sime pogledao internet pun dokazivanja i nasilja nemoze da nema postovanja videlismo da su ucenici nasilni prema profesorima .
    Zato ja mislim da ivan treba obracajuci se ljudima da ukaze da nasilje potice iz porodice i da svi uticu u kucnom vaspitanju najlakse je nekog optuziti bezobzira kako se zvao zato vratimo ono staro strahopostovanje prema sebi i svakom i respekt policiji .

  2. Niko nije spomenuo da je najveći zločin što u tu školu ne može da ide svako, već samo odabrano dete, ali ne zbog talenta, prirodnog dara i ostalog, već zbog dara roditelja da budu viši sloj društva! A stepen društvenog uspeha kod nas meri se novcem, kakva slučajnost!

  3. Ivane malo si se zaneo.Kakva je odgovornost REMA u svoj ovoj tragediji.Vasa današnja deca i ne gledaju televiziju,oni su po ceo dan na društvenim mrežama,hodaju ulicom bilježi u telefone iz kojih izlaze najveće gluposti.Drustvene mreže vam danas edukuju decu pa su tako i postali bahati i nasilni.A vi okupirani svojim biznisima i trkom za sto većom zaradom nemate pojma sta vam deca rade.A onda kad se desi jedna tako velika tragedija tražite krivce u drugima.Svi su vam krivi i država i profesori i sudstvo sve ama baš sve samo svoju krivicu ne vidite.Otvorire oči pogledajte oko sebe ,upoznajte svoju decu dok još nije prekasno.

  4. Mislim da su neki zahtevi sa protesta besmisleni.Kako predsednik može biti odgovoran za ubistva dvojice „bolesnika“.Pri tome detetu se i ne može reći da je psihopara jer nije ni završio sazrevanje, dok bi se za drugog to moglo reći.
    Drugo , kako su TV i rijaliti mogli da zadoje dete tolikim gnevom da uradi takav zločin?
    Zar mi nismo gledali američke filmove prepune nasilja, zar VELIKI BRAT nije čedo baš onih koji tako glasno traže ukidanje rijalitija.Sve su izmešali, obračunavanje Đilasa i Mitrovića, pokušaj da se bez izbora dođe do vlasti, ukidanje kanala koji su pro Ruski.
    I da samo razjasnim.Ja nikada neću biti za nasilje, čak ni verbalno ali nikada neću biti ni za to da se vlast osvaja na ulici! Ako smo demokratska država, a svi se slaži da jesmo, onda raspišite izbore i borite se viteški!

  5. Pa svi znamo ko je ivan i šta kao komičar promoviše, u njegovim emisijama možeš videti provociranje nekog, karikature nekog,zajebancije nekog, gore su od zsdruge. Dosta se može naučiti iz tih emisija kako pdjebavati nekog, jako obrazovne emisije.( ko će se zezamo).

  6. Anonimni
    03. juna 2023. u 22.06
    A ko je taj Ivan Ivanovic?
    —–
    Šofer u austrijkoj ambasadi koji je prerastao u srpskog visokog intelektualca, čijim se dosetkama i skečevima dive samo oni koji su gori od njega.

  7. Bravo Ivane, najbolji si, a oni što ne znaju ko si neka se probude već jednom!!!

  8. Zahtevi moraju da se ispune jer smo u pravu. Srbija mora da se menja i nema odlaganja, ministarstva moraju da funkcionišu po zakonu a ministri moraju da poznaju zakon i procedure nadležnog ministarstvada. Gospodin Gašić nije na tom nivou a ni Vulin dva polupismena čoveka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.