Ivanović: Zastrašivanje i trikovi

Ostavite komentar


  1. Уопште се не слажем са Ивановићем! За тамошње Србе је најважније да су сложни у својим наступима и да држава Србија има ингеренције на КиМ. Многима је потребна разбијање тог језгра да би успели да манипулишу
    Србима и спроводе свој циљ! Ивановић и слични њему су радили и раде против Срба и за Шиптаре! Није време на КиМ за странчарење и неку демократију! Мора се играти како тренер захтева макар и против своје воље! Срби су у великом проблему и треба паметно да играју! А неки још туже своју државу странцима? Бољи су им странци него Србија? Срам вас било!

  2. I sta sad mi treba da poverujemo u ove nebuloze sto prica Ivanovic! Narod je imao priliku da da svoj glas sto je i ucinio, i narod je taj koji je birao ono sto je dobro za nih.

  3. Prvo za kosovo je najbitnije jedinstvo Srba kao i zajedničko delovanje Srba sa Kosova i i vlasti iz Beograda. Svako miniranje ovog jedinstva je izdaja svog naroda.

  4. Svako ko bar malo odskače pameću od prosečnog naprednjaka ne može da bude po volji sadašnjoj vlasti. A Oliver Ivanović odskače mnogo, elokventniji je, obrazovaniji, obavešteniji i pošteniji od svih naprednjaka zajedno. Ono što je meni najstrašnije jeste da se svako ko ne pripada vladajućoj garnituri nejbesramnije ponižava, vređa i optužuje, pa je tako izvesni Goran Miletić u ovim komentarima prikazao Ivanovića kao čoveka "koji su radili i rade protiv Srba i za Šiptare". Da pameti čak i malo ima, kao što je čak ni malo nema, grđađani bi se posle ovakvog blaćenja listom okrenuli protiv Vučića i njegovog načina vođenja politike.

  5. Na sledecim izborima ces jos gore proci. Nikada vise nece glasati za tebe. Dojadili su sa kukanjem svi opozicionari a ne shvataju da ovakvim ponasanjem nakon izbora samo udaljavaju svoje glasace .

  6. Dosta je vise te zute demagogije, narod to najbolje proceni i tako glasa, niko ne vidi ko za koga glasa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.