Ivica Dačić je „Džentlmen godine“

Ostavite komentar


    1. Moguce je.Kakva vlada takav i dzentlmen, premijerka sa uzasnom dikcijom, opsesivni predsednik i prateca blentavo primitivna svita.Da su imalo stvarno obrazovani nebi ovom novokomponovanom pevacu dozvolili da otvori usta, jer ne zna se da li odvratnije peva ili `duva` vredjanjem albanskih politicara. Ovo je vreme vladajuceg srpskog primitivnog bezobrazluka sa jedne strane i glasacke tupavosti sa druge.

      1. A, ako si ti obrazovana, a vidi se da nisi, ne bi pisala „nebi“ zajedno, već treba odvojeno, ne bi!!!!.

        1. To sto nisam dovoljno obrazovana ne znaci da ne vidim sta valja, a sta ne.Bezobrazluk se uvek prepoznaje.A greske zbog spojenog ne-bi cu se , verujte, stideti do kraja zivota.Jos nesto, nepoznatim licima, bilo koje starosti i statusa se nikada ne obracam sa TI!

    1. Nadam se da ce gospodin „Gentleman of the year“,razumeti sta to znaci,s’obzirom da je , verovatno,jedini ministar spoljnih poslova na svetu koji ne govori Engleski….

  1. A ko ce biti „Koferce godine“, „Cirkuzant godine“…. e moj narode, kad smo glupi oa ih jusmo zauvek odstranili onomad 6.oktobra…..

  2. kad vidim naslov ‘Ivica Dačić je „Džentlmen godine“’, prva asocijacija je na vec nekoj bini u vec nekoj kafani u Dolini Jorgovana, uz trubace, pecenje i spricer, gde je upravo izbrana vec neka mis Josanicke Banje i izabran je i Dzentlmen godine pride…..

    izgleda da je samo moj problem sto je to Ivica Dacic, Ministar, i to nije vec neka kafana, i sto se sve to stvarno desava…..

  3. Bolje je da je nešto otpevao. Što se normalnih u Srbiji tiče, on može da bude samo prva truba ili talambas. Džentlmen? Ajd nek izgovori to ako ume.

  4. Dzentlmen koji nasim parama juri zenske sumnjivog morala i pusi cigare po egzoticnim destinacijama.

  5. Ja bi rekao da je Dačić običan cirkuzant i da mu je mesto u cirkusu a ne u diplomatiji

  6. Žao mi je što ne objaviste ko je Dama godine i ko su bili članovi žirija, možda bi tada stvari bile jasnije.

  7. Glavni folker u rijaliti Srbiji! Nagrada zaslužena, očekuje ga odlikovanje od vodje. Koji cirkus, ljudi moji!!!!!

  8. HA HA ovo je humor rubrika > 30 godina dzentlmenski ga ovaj narod izdrzava , poklonili su mu celu deviznu stednju , to je Dzentlmenski gest Naroda Srbije

  9. Kakva metamorfoza! Politicki komesar, drug Dacic odusevljen dekadentnom titulom ‘dzentlman’. Jos samo da mu Patrijarh zalepi orden ‘zasluga za pravoslavlje’, pa ce srpski licemerni cirkus (ciklus) biti kompletan.

  10. Ha ha ha, bananamen decenije. Inace ovakva „priznanja“ se kupuju to bi moralo da bude jasno i najnaivnijim.
    Dno dna ali ne iznenadjuje.

  11. Ovo nije čak ni smešno. Samo je beskrajno ljigavo…
    Dobro je što niste naveli ni obrazloženje „titule“, ni ko je dodeljuje jer taj se kandiduje za titulu „šlihtare godine“.

  12. Bas me zanima po kojim merilima je Ivica Dacic dzentlmen godine.Verovatno je neka greska!!!!!!!!!!!

  13. Ovo je sumrak zdrave pameti. Ko drugi da bude dzentlmen nego koferce i to za 30 godina rada. Kog rada?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.