Ivica Dačić za Danas: Nisam pričao sa Vučićem da budem premijer dve godine

Ostavite komentar


  1. Bez SPS nema naprednjačke vlasti u Beogradu. Dakle SPS će biti i u Vladi. Dačić premijer? Bolje je uzeti više ministarstava. Sankcije Rusiji? Ljudski je nadati se.

  2. Znači dobri su da podrže Vučića ali ne da imaju premijera. Pa očigledno je da bez njihovih glasova Vučić ne bi dobio izbore u prvom krugu.

  3. U sto smarate vise sa ovom temom postacete tabloid….na dobrom ste putu. U krajnjem slucaju u sta je lose da bude premijer?! Kompetentniji je od mnogih koji ga omalazavaju a nisu mu ni do kolena …i da se kandiduju ne bi ni cenzus prosli.

  4. To je čovek sa velkim iskustvom i radom od 30 godina u politici. Cenjen i poštovan. On je jedini koji zaslužuje mesto premijera. kaže:

    Ivica je političar već 30 godina, koji ima veliko iskustvo i spoljnu politiku vodi odlično. On zaslužuje mesto premijera.

  5. Voleo ne voleo vucica covek je uspeo u politici zna poso to je isto kao majstor u nekom poslu kada je dobar tako je vucic dobar majstor u politici jer je politika posao nista drugo nije to ni patriotizam ni ljubav prema domovini ni briga za narod nego samo licni interes cinjenica je da je covek sposobna I tu je kraj

  6. Ivica je čovek za svako poštovanje Netreba ga potcenjivati.Izuzetno dobar političar.Funkcije na kojima je dosad bio daje mu ogromno iskustvo.Njegov staž dosad je za svako poštovanje.

  7. Zorana je veoma umišljena,drska i bezobrazna.Žena sa jako malo znanja u politicu.Zna se koje održava u samom vrhu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.