Ivica Dačić: Srbija se neće voditi tuđim očekivanjima, već svojim interesima

Ostavite komentar


  1. Nažalost, Dačić, koji je inače katastrofa osoba i političar, u ovom slučaju je sto i jedan odsto (101%) u pravu – !!!

  2. Super vam je ta igranka oko sedenja na dve stolice. Narod će po običaju da ispašta. Sve vas očigledbo bap briga obzirom da već 30 godina pravite haos zarad sopstvenog interesa, dok su vam usta puna brige za narod i državu.

  3. Mi naravno zaslužujemo ovakve politikante koji su sve samo ne državnici. Čekati stav o ovom ratu dok on (mail, poziv…) ne stigne od gazda van države je tragedija nas samih jer smo mi odabrali ove da nas predstavljaju. Šta znači biti neutralan? Kupovati oružje i od SAD i od Rusije i računati da bude podjednak iznos i iste težine? Ili jedne nedelje biti poslušnik zapadu i druge istoku? Svoj nisi svakako.

  4. Lepo ste odmorili na moru i sad nam prodaješ foru. Sramoto, ljudi u Srbiji žive bedno a vi se bahatite. Ti si socijalista. SRAMOTO

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.