Iz Amerike ništa novo od Eskobara

Izaslanik SAD za Zapadni Balkan poručio da predsednik Srbije ima američku podršku dokle god je na evropskom putu

Ostavite komentar


  1. Amerčke administracije uglavnom ne pridaju značajnu pažnju oficijelnoj diplomatiji, jer je poznato da finiš nekog diplomatskog pitanja, po pravilom rezultira nekim vidom sile! Inače, nikome u svetu ne smeta nedemokratičnost, korumpiranost i autoritarnost Vučićevog režima, a nažalost, za sada to stoički podnose i građani Srbije.

  2. Milosevica su u Dejtonu docekali uz najvece pocasti, bese on tada faktor mira i stabilnosti. To im nije smetalo da ga dve godine kasnije proglase krivim za sve tako da, ovo nije podrska Vucicu, ovo su floskule koje su uobicajene u diplomatiji. Amerima je bitno da Rusija ne siri uticaj ovde a da li ce Jovanjica,izvoz oruzja u zemlje americkih neprijatelja da „probude “ neke druge institucije u SAD , videcemo verujem vrlo brzo

  3. Vučić će imato podršku Amerike sve dok im bude pokoran. Oni imaju najviše dokaza protiv njega i lako mogu da izdejstvuju njegovo izručenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.