Izabrana nova pomoćnica zrenjaninskog gradonačelnika 1Foto: Foto MP - Grad Zrenjanin doneo odluku da pomaže višečlanim porodicama

Na mesto novog pomoćnika zrenjaninskog gradonačelnika imenovana je Stojanka Cica Vučković iz Beograda, koja na ovo mesto dolazi iz Ministarstva privrede Srbije gde je radila i kao šefica kabineta bivših ministara Sertića i Kneževića.

Još uvek nije obelodanjeno za koju oblast će biti savetnik. Pored nje, od prošle godine je pomoćnica gradonačelnika za lokalno ekonomski razvoj i Jelena Travar Miljević, svojevremeno kadar G 17 plus i republička poslanica.

Na zvaničnoj stranici grada Zrenjanina, uprkos promenama, još uvek nisu ažurirani podaci o pomoćnicima gradonačenika kao ni biografije više novih odbornika skuštine iz redova SNS, iako je sednica održana proteklog vikenda.

Ipak, na stranici “Podrška ženama” gradonačelnik ovog grada naveo je da su žene u njegovom timu svojom stručnošću i radom zaslužile da budu deo tima koji stvara bolji Zrenjanin.

-Grad Zrenjanin na najbolji način promoviše rodnu ravnopravnost i zastupljenost žena u organima vlasti u lokalnoj samoupravi. Za razliku od većine drugih sredina na poslovima izvršne vlasti na dužnosti pomoćnica gradonačelnika su Jelena Travar Miljević i Stojanka Cica Vučković. Najbliža saradnica gradonačelnika u kontaktima sa Skupštinom Grada i odbornicama je Svetlana Grujić, sekretar Skupštine grada Zrenjanina, a u saradnji sa Vladom Republike Srbije i njenim organima prvi kontakt je Snežana Vučurević, načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga – navodi u svom komentaru gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “Izabrana nova pomoćnica zrenjaninskog gradonačelnika”

  1. Mislim da je Cica gimnazijalka pravo osveženje za žedni grad. Bila je stručnjak za pivo, a umela je da mesečno prima i po 4-5 dobrih plata. Ako je tako dobra za sebe i ministre, valjda će koristiti još nekom u gradu koji nije sposoban da obezbedi vodu za svoje sugrađane ili pronađe nekog nezaposlenog stručnjaka iz Zrenjanina za savetnika.

  2. Kakve li slučajnosti u Zrenjaninu. Pa i načelnica okruga je gradonačelnikova komšinica iz Žitišta.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.