Mihajlović: Zelenović manipulacijama neće prevariti Šapčane 1Zorana Mihajlović Foto: Press MGSI

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović, rekla je danas, uoči održavanja ponovljenih lokalnih izbora na 27 biračkih mesta u Šapcu, da niko ne može da ostane na vlasti suprotno volji građana.

“Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović uspeo je da ostane na vlasti još nekoliko meseci posle izbora održanih 21. juna, ali nakon ponovljenih izbora koji se održavaju 5. septembra moraće da poštuje volju građana Šapca“ – rekla je Mihajlović.

Ona je navela da veruje kako Zelenović pokušajima „promene pravila i manipulacijama“ ne može da prevari Šapčane.

“Građani Šapca najbolje znaju da li imaju sve što je potrebno za pristojan život, od asfaltiranih puteva do komunalne infrastrukture ili ih je neko tretirao kao građane drugog reda zbog toga što ne glasaju za neku političku opciju. Verujem da će u skladu s tim i birati kome će dati svoj glas na izborima” – navodi se u saopštenju.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

9 reagovanja na “Mihajlović: Zelenović manipulacijama neće prevariti Šapčane”

  1. Ova nesposobna žena, kao i brnabićka, pokušava da uvlačenjem Vučiću dobije neko mesto u vladi

  2. G-dja je potpuno u pravu. Da stanovnici Sapca ne bi bili stanovnovnici drugog reda, moraju da udju pod krilo konzorcijuma SNS-a. To je danas jedina garancija da ce lokalna samouprava opstati. A i tu ima nijansi. A sto se tice samog glasanja, ne znam da je ikada zabelezeno da se ponovo glasa na 27 mesta.Konzorcijum je formaciski formiran i ovakvi incidenti su nezamislivi, ocigledno je da je g-djica Hrkalovic napustila mesto drzavnog sekretara, a dr. Stefanovic nije nasao dostojnu zamenu.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.