Miroslav Aleksić o izlasku Save Manojlovića na izbore: Povećava šanse da se opozicija i građani konačno izbore za drugačiji Beograd 1foto FoNet Zoran Mrđa

Drago mi je što je Savo Manojlović odlučio da izađe na izbore, kaže za Danas lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić, komentarišući odluku udruženja „Kreni- promeni“ da izađe na izbore u Beogradu 2. juna.

Prema njegovim rečima, ta odluka povećava šanse da se opozicija i građani izbore za drugačiji Beograd.

„Ta odluka povećava šanse da se opoziciji i građani konačno izbore za drugačiji Beograd, ali i Nš, Novi Sad i sve druge gradove širom Srbije. Mi imamo isti cilj koji možemo ostvariti, nema prepreka za saradnju i zajedničku borbu”, navodi Aleksić, odgovarajući na pitanje imali još vremena za predizbornu koaliciju.

Podsetimo, pokret Kreni-Promeni učestovaće samostalno na narednim beogradskim izborima, saopštio je danas  direktor kampanje ovog pokreta Savo Manojlović.

Predstavnci opozicine koalicije „Biram borbu“ pozdravljaju tu njegovu odluku. Biljana Đorđević, kopredsednica ZLF rekla je za Danas da će Biram borbu i Kreni promeni sarađivati u kontroli izbora, dok je Ekološki ustanak uputio čestitke Manojloviću i njegovom timu na ovom koraku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari