Zrenjaninska opozicija: Da li je komunalna milicija bila na skupu SNS zbog poznate ljubavi naprednjaka prema bakljama? 1Foto: Zrenjanin protiv nasilja

Koalicija „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin“ pita načelnika komunalne milicije grada Zrenjanina Nemanju Malinića, šta su pripadnici ovog organa gradske uprave radili na jučerašnjem predizbornom skupu Srpske napredne stranke u Kulturnom centru?

– Građani su nam javili da su na skupu uočili veliki broj komunalnih policajaca koji su, očito, predstavljali uniformisani dekor za doček Miloša Vučevića. Pitamo načelnika Malinića da li su njegovi milicajci u Kulturnom centru obavljali neku spasilačku funkciju, hitnu meru, utvrđivali nivo komunalne nehigijene ili bespravne gradnje – saopštavaju iz ove koalicije.

Ili su možda, kako dodaju, kontrolisali upotrebu zapaljivih sredstava, pošto je poznato da naprednjaci u Zrenjaninu vole da pale baklje, čak i u zgradama lokalne samouprave?

Načelnik Malinić je ističu i sam bio navijač, sa međunarodnim iskustvom, pa mu je tema, svakako poznata.

– Ne očekujemo odgovore od komunalne milicije, jer ona i ne radi u interesu građana, što se svakodnevno može videti po prljavom, neuređenom i potpuno zapuštenom gradu. I naravno, da rade svoj posao, otkrili bi ko uništava bilborde naše koalicije – zaključeno je u saopštenju.

Koalicija „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanina“ nastupa pod rednim brojem 5 na izborima za odbornike Skupštine grada Zrenjanina i čine je Demokratska stranka, Zajedno za Zrenjanin, Zeleno-levi front, Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Narodni pokret Srbije-Miroslav Aleksić, Novo lice Srbije i Srbija centar-Zdravko Ponoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari