Radikali predložili troje Užičana za narodne poslanike 1Stefan Maksimović/Foto: N. Kovačević

Na listi „Dr Vojisav Šešelj – Srpska radikalna stranka“, koju je usvojila Republička izborna komisija, nalazi se 14 kandidata za poslanike iz Zlatiborskog okruga, od kojih je troje iz Užica.

Kandidati iz Užica su Stefan Maksimović iz Sevojna, profesor u Saobraćajnoj školi, koji je na 62., Luka Cukavac, student na 146. i Sandra Mandić, strukovna  inženjerka zaštite bilja, na 179. mestu.

U Zlatiborskom okrugu, najbolje rangiran je Zoran Despotović, veterinarski  tehničar iz Prijepolja, koji je na 17. poziciji, potom Salih Selimović, penzioner iz Sjenice, na 25. i Siniša Spasojević, diplomirani  pravnik iz Bajine Bašte, na 26. mestu.

Milan Jovičić, diplomirani ekonomista iz Arilja, je na 72., Dijana Milanović nastavnica geografije iz Prijepolja, na 80., njena sugrađanka Dragana Varaklić, master-ekonomije, na 94., a Radoslav Kaličanin, diplomirani inženjer mašinstva iz Sjenice, na 96. mestu.

Na 115. poziciji je Dragica Paunović, preduzetnica iz Požege, Dragana Bošković, knjigovođa iz Arilja je na 150., inženjer zaštite na radu iz Priboja Stefan Stanković na 181., a Požeženka Milenka Ilić, građevinska  tehničarka na 229. mestu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari