SNS predala potpise za kandidaturu Vučića 1Foto: BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC

Srpska napredna stranka (SNS) predala je danas više od 150.000 potpisa za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Potpredsednica SNS Ana Brnabić je kazala novinarima da je predato 154.888 potpisa.

„Izbori nisu igra, posebno u ovakvim trenucima, izbori su ozbiljna stvar, 3. aprila odlučuje se o budućnosti Srbije“, rekla je Brnabić.

Ona je zahvalila svima koji su „satima čekali“ da daju potpis podrške Vučiću, ali se izvinila onima koji su „čekali ali nisu bili u mogućnosti da potpisom podrže kandidaturu“.

„Naš cilj je bio da između 12 i 18 sati u nedelju prikupimo sve potpise, završimo taj posao i predamo kandidaturu Aleksandra Vučića, tako da postoji značajan broj ljudi koji je čekao i želeo da da potpis za kandidaturu, a kojima smo morali da kažemo da nema vremena i da nema potrebe da čekaju i da ih maltretiramo“, rekla je Brnabić.

Zahvalila je i koalicionim partnerima koji su na listi „Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve“, Socijalističkoj partiji Srbije (SPS), Jedinstvenoj Srbiji (JS) i Savezu vojvođanskih Mađara (SVM) ali i svima koji su podržali kandidata SNS.

Ponovila je da je cilj da naprave istoriju 3. aprila, odnosno da u prvom krugu predsedničkih izbora bude „istorijska pobeda“ Aleksandra Vučića.

Brnabić je kazala da je njihova politika da Srbija nastavi da samostalno donosi odluke, kako je navela, da „naš narod nastavi da vodi našu zemlju, da nemamo uticaj ni istoka ni zapada ni severa ni juga“.

Potpise su predali Brnabić i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari